«Мати-героїня» в рядах учасників руху «Всі разом!» – Олені Хачатрян присвоїли почесне звання

Актуально
02.07.2021
«Мати-героїня» в рядах учасників руху «Всі разом!» – Олені Хачатрян присвоїли почесне звання

Олена Хачатрян, представниця руху «Всі разом за сім’ю!» в Житомирі, резидент Кабінету Експертів, голова благодійної організації «Сім’Я» отримала почесне звання “Мати-героїня”. Жінку урочисто привітали в Житомирській обласній філармонії імені С.Ріхтера і вручили медаль та посвідчення. Рух «Всі разом!» пишається Оленою та приєднується до привітань.

Олена та Артур Хачатрян народили та виховують шістьох діток. І, здавалося б, це уже подвиг. Проте цікаво те, що багатодітними батьками подружжя стало при діагнозі – безпліддя. Олена знайшла у собі силу та віру подолати лікарський вердикт. Жінка успішно поєднує материнство із громадською діяльністю.

«Я все роблю, щоб зруйнувати міф про обмеженість багатодітних мам і відсутність часу для саморозвитку та реалізації мрії. Міцні та здорові родини – це запорука сталого майбутнього громади. Все роблю для того, щоб моя позиція стала прикладом та надихала інших бути активними та творити позитивні зміни навколо себе», – говорить Олена Хачатрян в інтерв’ю для руху «Всі разом!»

Саме така активність та життєва позиція дозволила жінці стати відомою персоною в рідному Житомирі та за його межами. Перелік регалій Олени досить великий. Адже вона заснувала в Житомирі фестивалі дитячої творчості «Перлина Полісся», «Весняні барви». Організовує та проводить міський щорічний фестиваль сім’ї «Familyfest» та «Citywork – місто професій». Впроваджує дитячий проект «Citywork – місто професій». З 2010 року провела 18 всеукраїнських та міжнародних фестивалів. Має власну аутсорсингову компанію ПП «АртЛенд».

Як економіст проводить тренінги для жінок про те, як правильно розподіляти кошти сімейного бюджету, і пише про це книгу. Також є членом експертної ради Всеукраїнського конкурсу «Найкращий бухгалтер України», брала  участь в рейтингу «Топ 25 найуспішніших жінок Житомира», номінант Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття». Співорганізатор зустрічей «Ранкова кава ділової жінки» в Житомирі. Олена – постійний волонтер, друг та партнер руху «Всі разом!» та кампанії «Всі разом за сім’ю!»

«Пишаємо, що Олена долучилася до рядів учасників руху «Всі разом!» і спільними зусиллями ми можемо творити історію», – говорять в офісі руху «Всі разом!»

Нагадаємо, раніше на сторінках інформаційного порталу руху «Всі разом!» була оприлюднена історія про Олену Хачатрян: «Надихати сім’ї та дітей у режимі non-stop».

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram