МакДональдз пропагує дітям “шлюб” Елтона Джона з чоловіком (фото і відео)

Актуально
18.07.2023
МакДональдз пропагує дітям “шлюб” Елтона Джона з чоловіком (фото і відео)

Компанія МакДональдз пропонує у своїх закладах нову серію книжок «Я можу» в Хеппі Міл – це дитячий комплексний обід з книгою або іграшкою.
У своєму змісті вони пропагують одностатеві стосунки, питання гендеру і рівності.

Наприкінці червня МакДональдз Україна опублікував на своєму ютуб-каналі відео з презентуванням двох книг: «Я можу стати чудовим артистом» і «Я можу стати талановитим музикантом». Саме у книзі про музикантів розповідається про життя британського музиканта Елтона Джона, його так званий «шлюб» із Девідом Фернішем та дітей.

«Елтон став одним з найуспішніших музикантів у світі, вступив у шлюб і побудував родину, про яку завжди мріяв, зі своїм чоловіком Девідом та їхніми синами», – пишуть у книзі.

Інша книга «Я можу стати чудовим артистом» розповідає про двох героїнь. Одна з них Жозефіна Бейкер, постать початку 20 століття. Достеменно невідомо, проте ресурси сучасного ЛГБТ-угрупування зазначають, що Бейкер практикувала лесбійські стосунки. Вони вважають її своєю іконою та важливою особою, яка боролась за расові права.
Наразі зали закладів заповнені відповідними рекламними оголошеннями про серію книг «Я можу».

Ймовірно, що поширення книг не було рішенням лише українського офісу. Адже на початку червня стало відомо про скандал у Грузії, який спричинила та ж книга про «сімейну пару музикантів». Гія Вольський, депутат та віце-спікер парламенту Грузії звинуватив компанію у ЛГБТ-пропаганді.

«Мережа ресторанів швидкого харчування МакДональдз у Грузії сприяє розпалюванню нових осередків громадянського протистояння», – зазначив Вольський.

Те, що книги почали поширюватися у закладах різних країн світу, означає, що головний офіс МакДональдз у Сполучених Штатах Америки веде централізовану політику через свої національні філії.

Слід зазначити, що заклади компанії МакДональдз Україні у своєму бізнесі сповідують стратегію, дружню до сімей з дітьми. Це дозволяє родинам почуватися у закладах комфортно і безпечно. В офісі “Всі разом!” наголошують, що пропагандистських ЛГБТ-матеріалів у меню, безсумнівно, загрожують моралі і психіці дітей, а також зазіхає на пріоритетне право батьків на виховання дітей згідно своїх переконань. Такі дії  руйнують репутацію компанії, а тому мають бути терміново скореговані. В іншому випадку довіра до компанії, а відтак і її прибуток почнуть помітно знижуватися.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram