Депутат Кременчуцької міськради Гориславець влаштувала ЛГБТ-пропаганду у сесійній залі

Актуально
24.12.2020
Депутат Кременчуцької міськради Гориславець влаштувала ЛГБТ-пропаганду у сесійній залі

22 грудня на другій сесії Кременчуцької міської ради виступила депутат Лариса Гориславець. Під час спічу на її обличчі була маска із шестиколором – символом руху гомосексуалістів та лесбійок.

Лариса Гориславець – депутат з фракції Європейська Солідарність. За кафедрою сесійної зали вона озвучила депутатський запит щодо діяльності Кременчуцької телерадіокомпанії. Але як повідомляють присутні на сесії, зміст її виступу мало хто слухав, адже її шестиколорна маска викликала обурення присутніх у залі.

Місцеві депутати та свідки були здивовані тим, що Гориславець займається відвертою популяризацією ЛГБТ-руху на трибуні міської ради. Публічно виражає свої деструктивні уподобання та підтримує антисімейний політичний рух. Така зневага до природних і сімейних цінностей та нехтування інтересами громади неприпустимі для депутата.

В офісі руху «Всі разом!» зазначають: «Така зневага до природних і сімейних цінностей та нехтування інтересами громади неприпустимі для депутата. Гориславець, використовуючи своє становище, засвідчує свою політичну позицію, яка суперечить цінностям та інтересам батьків, матерів та дітей Кременчука. Це може вкрай негативно вплинути на імідж депутатського корпусу та партії, яку Гориславець представляє».

Нині триває збір профайлів на політиків і державних службовців, які публічно діють проти інституту природної сім’ї. Незабаром буде презентовано новий онлайн-ресурс “ДИСКВАЛІФІКОВАНІ”. Лариса Гориславець вже забронювала там собі впевнене місце.

Читайте також: “Семеро депутатів Кременчука відмовилися приймати подарункові Біблії. Хто вони?”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram