Кухарчук на «Обозревателе»: Мета ЛГБТ-руху – знищити природний суспільний устрій (відео)

Актуально
18.09.2020
Кухарчук на «Обозревателе»: Мета ЛГБТ-руху – знищити природний суспільний устрій (відео)

Руслан Кухарчук взяв участь у телевізійній дуелі «Ідеологія з Тетяною Даниленко» на каналі «Обозреватель». Опонентом став Віктор Пилипенко, активіст ЛГБТ-руху. В ефірі говорили про фінансування міжнародних фондів, зменшення віку згоди, ВІЛ-інфекцію і марксизм, політичне підґрунтя ЛГБТ-руху і багато іншого. Це була дискусія з емоційними поривами перекричати раціональний голос за природну сім’ю.

Нижче пропонуємо цитати Руслана Кухарчука, сказані в ефірі програми. Там порушуються ідеологічні та практичні питання, аналізується український досвід та зарубіжних країн.

Подивитися відео повністю можна тут.

Як працює ЛГБТ-пропаганда

Є категорія природного права людини: колір шкіри, біологічна стать. Сексуальна орієнтація є набутою категорією, тому вона не може бути в одному синонімічному ряду з категорією природних прав. Кінцевою метою політичного ЛГБТ-руху є знищення фундаментальних прав людини. Спочатку говорять про дискримінацію за ознакою сексуальної орієнтації, потім ухвалюють закони про заборону дискримінації за ознакою сексуальної орієнтації, третій крок – легалізація одностатевих партнерств, потім одностатеві шлюби, наступний крок – усиновлення дітей і останній  крок – встановлення адміністративної і кримінальної відповідальності до усіх, хто не згодний з усім вищеперерахованим. Це уже є в Північній Європі.

Марксизм – основа ЛГБТ-руху

Підвалини ЛГБТ-руху – це марксизм. Це Енгельс, який у своїй книзі писав, що сім’я – це підвалини нерівності і патріархії, що сім’я має бути знищена. Це сьогодні червоні комуністичні прапори на гей-парадах у країнах Європи. Це абсолютно лівий рух, тому я завжди дивуюся чому це “совком” називають захист сімейних цінностей. Це ви совок, а ми – природні традиціоналісти.

Держава захищає більше гомосексуалістів, ніж інших громадян

Сьогодні в Україні б’ють людей, які захищають сімейні цінності. Приклад тому – гей-парад 2018 року. У нас сімейних активістів поки що лише б’ють, а в інших країнах уже штрафують та ув’язнюють. Тому кінцева мета ЛГБТ-руху – це подавлення будь-якого інакомислення та встановлення авторитарного режиму. Це люди, які ненавидять свободу в своїй ідентичності – це підґрунтя ідеології.

Законодавчі ініціативи та громадська позиція щодо заборони пропаганди гомосексуалізму

Добре, що в Україні є така кон’юнктура, щоб подібні речі, як одностатеві цивільні партнерства, не проходили в парламенті. Ми багато для цього працюємо. В Україні є рішення понад 80 місцевих рад, які вимагають навіть ніколи не підходити до поняття цивільного партнерства. Є 65 міст, які провели фестивалі “Всі разом за сім’ю!”, куди вийшли 250 тисяч людей. Сьогодні ОБСЄ шокований, коли дізнаються, що в Україні десятки місцевих рад, у тому числі 12 обласних, проголосували рішення про недопущення гей-параду та про заборону гендерної ідеології. Це шок, європейська сенсація. Тому я стверджую, що сьогодні в Україні позитивні тенденції відбуваються в захисті природних цінностей.

В Україні несправедливий розподіл фінансів держави та міжнародних організацій

ЛГБТ-спільнота в тематиці ВІЛ-інфекції є привілейованою і має надзвичайно потужне фінансування. В темі ВІЛ-інфекції ЛГБТ є в центрі уваги української держави та міжнародних фондів. Чому у нас є проблеми із лікуванням онкохворих дітей, де матері і батьки збирають сотні тисяч євро самотужки, а ВІЛ-інфіковані гомосексуалісти люди мають надзвичайно потужну фінансову підтримку з міжнародних організацій, з державного бюджету?  Українська держава Prep-препарати поширює, щоб гомосексуалісти могли безвідповідально займатися сексом. А дітям на лікування збираємо кошти всією країною.

Подивитися відео повністю можна тут.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram