Конгресмени США занепокоєні через агресивну промоцію гендерних наративів в Україні

Актуально
16.08.2023
Конгресмени США занепокоєні через агресивну промоцію гендерних наративів в Україні

Під час візиту до Вашингтону (DC) голова організації “Всі разом!” Руслан Кухарчук зустрівся з конгресменом Крістофером Смітом в його офісі 9 серпня. Цей політик – рекордсмен, адже вже 22-ий термін представляє у Конгресі свій штат Нью-Джерсі. Ніхто інший нині у Капітолії не може з ним змагатися по цьому критерію.

Крістофер Сміт – беззаперечний авторитет у політичному естеблішменті Сполучених Штатів. Послідовний і ефективний адвокат життя, сім’ї, віри, справедливості і України. А ще він понад 25 років – в конгресовій Комісії з питань безпеки та співробітництва в Європі.

Руслан Кухарчук розповів американському політику про нинішню ситуацію в Україні: героїчна оборона дуже високою ціною, політичні процеси, щоденні життєві обставини українців.

“Наша країна в його серці, молитвах і публічних виступах. А також – на робочому столі у вигляді нашого національного прапора, – розповідає Руслан Кухарчук. – Конгресмен Сміт запевнив у категоричній підтримці України у цій війні”.

Під час розмови американський конгресмен висловив хвилювання через факти міжнародного (у тому числі американського) тиску на Україну для просування неприйнятних для українського народу ініціатив: як то Майк Сірілло в якості спікера сил ТрО, законопроєкт про одностатеві партнерства тощо. Адже все це суттєво шкодить репутації України на Заході.

Голова руху “Всі разом!” погодився з хвилюваннями конгресмена. І повідомив, що українське суспільство, а головне воїни на фронті, також обурені цими процесами і не сприймають їх.

Значну частину спілкування зайняла тема знищення релігійної свободи на окупованих Росією українських територіях. Гість з України повідомив, що там страждають українські громадяни через свої християнські переконання, євангельські протестантські церкви закривають, а пасторам наказують прибратися геть.

Конгресмен ознайомився з роботою організації “Всі разом!” в Україні в частині захисту прав людини. І має намір відвідати Київ найближчим часом.

Напередодні голова руху “Всі разом!” також провів телефонну розмову з Семом Браунбеком, послом, колишнім сенатором і губернатором штату Канзас. Йшлося про злочини проти релігійної свободи, які чинить російська окупаційна адміністрація на українських тимчасово окупованих територіях.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram