Конгресмени-демократи просять Байдена домовитися з Путіним без участі України

Актуально
26.10.2022
Конгресмени-демократи просять Байдена домовитися з Путіним без участі України

Шокуючий документ був оприлюднений 24 жовтня у Сполучених Штатах Америки. Це колективний лист від тридцяти членів американського Конгресу на адресу президента США Джо Байдена. “Просимо вас… залучитися у прямі переговори з Росією…, шукати швидкого закінчення конфлікту і наголошувати на цій цілі як на ключовому приорітеті для Америки”.

Всі підписанти листа – члени Палати представників від Демократичної партії. Є вкрай лівими активістами, просувають ЛГБТ-андженду, аборти та ліві марксистські ідеї в економіці.

Документ є в розпорядженні організації Всі разом! Серед підписантів зокрема такі конгресмени:

– Корі Буш – постійно у Конгресі опікується темою просування ЛГБТ-ідей;

– Олександра Окасио-Кортес – оціалістка, яка декларує необхідність дискримінації людей за економічними міркуваннями;

– Джеймі Раскін – багато років просував у США легалізацію одностатевих шлюбів;

– Ільхан Омар – її ключова обіцянка на виборах:

“Я буду битися у Конгресі, щоб підняти голос спільноти LGBTQA”

– Марі Ньюман – лобістка угрупування транссексуалів, просуває медичні експерименти над підлітками, які хочуть змінити стать…

У випадку з усіма іншими – приблизно вимальовується така сама картина. Адже майже всі підписанти цього листа до Байдена є членами групи Конгресове зібрання ЛГБТ+ рівності. Це об’єднання членів Конгресу США, які публічно декларують своєю стратегічною метою просування і пропаганду ідей ЛГБТ-угрупування на всіх рівнях.

Цей документ є ще одним свідченням того, як саме ультра ліві політики на Заході просувають ідею так званих мирних переговорів з Путіним, який організував найкривавішу в Європі війну з часів Другої світової і який прагне знищити українську державу.

 

Всі разом!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram