Керівник проектів руху «Всі разом!» Роман Аблязов: «Щасливий працювати в команді професіоналів, відданих високому покликанню»

Актуально
02.04.2021
Керівник проектів руху «Всі разом!» Роман Аблязов: «Щасливий працювати в команді професіоналів, відданих високому покликанню»

Майже п’ять років Роман Аблязов був керівником проектів руху «Всі разом!» Він безпосередньо опікувався двома великими напрямками – Кабінет експертів і Глобальний Лідерський Саміт. З 1 квітня 2021 року Роман відходить від оперативної роботи в команді Руху і концентрується на своєму пасторському служінні у Харкові. Водночас він залишається резидентом Кабінету експертів і амбасадором Глобального Лідерського Саміту в Україні.

«Роман Аблязов – надзвичайно професійний спеціаліст та ефективний комунікатор. За довгі роки роботи у нашому офісі він завжди діяв на результат і масштабував все, за що брався, – говорить Руслан Кухарчук, голова організації. – Я завжди був і буду йому вдячний не лише за результативну працю, а й за справжнє посвячене християнське служіння. Він – особлива людина для мене і для всієї нашої команди. Він наш друг. Роман назавжди увійшов в історію наших спільних успіхів і перемог. Ще раз: ДЯКУЮ!»

Говорить Роман Аблязов:
«Моя робота в команді руху «Всі разом!» розпочалася у 2016 році. За цей період ми успішно реалізували низку стратегічних завдань в рамках Національної компанії розвитку лідерів і управлінців для суспільних і державних перетворень на основі християнських цінностей. Форуми «Всі разом!» і навчальні сесії відбулися в 11 обласних центрах України. Кожний з таких Форумів став потужним інструментом для спорядження християн-управлінців для активного служіння у своїх громадах. А це, у свою чергу, стало поштовхом для створення Кабінету експертів як аналітичного сервісу органів влади та медіа.

Глобальний Лідерський Саміт став ще одним всеукраїнським проектом з розвитку суспільного лідерства, до організації якого я мав честь долучитися. За три країні роки ми охопили Київ, Одесу, Харків, Дніпро та Полтаву. Найякісніше лідерське навчання отримали понад 2000 учасників, серед яких єпископи, пастори, лідери громадських об’єднань, бізнесмени, молодь.

Суспільна місія руху «Всі разом!» є унікальною, бо має потенціал об’єднати християн навколо справжніх змін в Україні на основі християнських цінностей. Постійне зростання кола однодумців, приєднання авторитетних науковців та експертів, залучення десятків міст у активну співпрацю – говорить про реальний вплив і успіх організації.

Слідуючи своєму пасторському покликанню, у 2018 році мною була заснована помісна церква у місті Харкові. На цьому етапі відчуваю цілковиту необхідність присвятити більшу частину свого часу розвитку нашої молодої церкви. Тому з радісними відчуттями звершеної моєї місії в офісі «Всі разом!» залишаю свою посаду. Щасливий, що мені довелося майже п’ять років працювати в команді справжніх професіоналів, відданих високому покликанню. Вірю, що попереду багато нових перемог і досягнень. Бажаю всій команді по всій Україні невгамовної творчості, натхнення і сили здійснити грандіозне бачення. Божої благодаті і небесного сприяння у всіх добрих справах!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram