Канье Уест співчуває гетеросексуалам

Актуально
31.10.2022
Канье Уест співчуває гетеросексуалам

Американський реп-виконавець та дизайнер Каньє Уест в ефірі Talk TV програми Пірса Моргана «Без цензури» поспівчував білим гетеросексуальним чоловікам в США, заявляючи, що «немає нікого, кого судили б більше», ніж їх. Під час ефіру він почав захищати, саме білих чоловіків. Ніби вони потрапляють під ще більшу хвилю осуду від оточення, суспільства та жінок.

На думку репера, гетеросексуальні чоловіки не можуть «навіть висказатись». До прикладу, заявити про насилля зі сторони жінки або ж запізненні темношкірого колеги на роботу. Так як білого чоловіка можуть звинуватити у причиненому болю жінкам та расизмі.

«Білий гетеросексуальний чоловік не може говорити про гомосексуальних людей, тому що його сприйматимуть як гомофоба», – говорить Уест.

За останній місяць американський реп-виконавець, також був схильний до критики через свої антисемітські вислови. Компанія Аdidas призупинила співпрацю з Каньє. Також від співпраці відмовились бренди Gap та Balenciaga.

Нагадаємо, що на тижні моди, Уест з’явився перед публікою у світшоті з написом White lives matter в перекладі «Життя білих важливе».  В інтерв’ю Такеру Карлсону, Каньє говорить, що його батько позитивно відреагував на напис, так як вважає це очевидними речами.  Але світові медіа моментально відреагували, стверджуючи, що Уест зійшов з розуму.

 

Всі разом!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram