Ініціатор петицій дав коментар офісу «Всі разом!» У ВІДЕО-ФОРМАТІ

Актуально
11.04.2023
Ініціатор петицій дав коментар офісу «Всі разом!» У ВІДЕО-ФОРМАТІ

У відео юрист Денис Гриценко, який подав 21 березня 2023 року свою першу петицію на захист сімейних традиційних цінностей, висловив як громадянин України, свою позицію проти легалізації одностатевих партнерств. Також розповів, як після першої петиції виникла друга, третя і навіть, четверта петиції.

Він розповість про основні моменти подання своїх петицій та чому не зупиняється продовжувати виборювати право щодо своїх звернень. Попри всі відмови у публікуванні петицій проти легалізації одностатевих партнерств, Денис вирішив написати скаргу на Офіс Президента.

В ті дні, коли юристу приходила відмова, водночас на сайті офіційного інтернет-представництва публікувались петиції у підтримку «реєстрованих партнерств». Тобто, ситуація розуміється так, що є люди, які умисно не публікують всі звернення пана Дениса, підлаштовуючи перепони. А значить, діють всупереч принципу рівних можливостей серед громадян України.

Переглядайте відео ТУТ:

 

Нагадаємо, що зазначений законопроєкт фактично легалізує так звані одностатеві «шлюби» в Україні. При цьому слово «шлюб» не використовують лише з однієї причини: Конституція у статті 51 прямо визначає шлюб виключно як союз чоловіка і жінки.

Читайте детально про петиції:  ОФІЦІЙНЕ ІНТЕРНЕТ-ПРЕДСТАВНИЦТВО ПРЕЗИДЕНТА БЛОКУЄ ПЕТИЦІЇ НА ЗАХИСТ СІМЕЙНИХ ЦІННОСТЕЙ І ОПРИЛЮДНЮЄ ПЕТИЦІЇ НА ПІДТРИМКУ ОДНОСТАТЕВИХ ПАРТНЕРСТВ 

Профільна стаття Руслана Кухарчука: «ОДНОСТАТЕВІ ПАРТНЕРСТВА»: ПОВНИЙ РОЗТИН ЗАКОНОПРОЄКТУ №9103 І ЙОГО ШОКУЮЧИЙ ЗМІСТ

Всі разом!

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram