Ілона Маска змусили дозволити гормональну терапію сину: як це сталося

Актуально
23.07.2024
Ілона Маска змусили дозволити гормональну терапію сину: як це сталося

Ілон Маск заявив, що його обманом змусили дати згоду на те, щоб його дитина перейшла на блокатори статевого дозрівання. Генеральний директор Tesla та SpaceX вважає, що «вірус пробудженого розуму вбив його сина». Про це Маск розповів 22 липня в інтерв’ю з доктором Джорданом Пітерсоном. Також Маск сказав, що його не поінформували про те, що блокатори статевого дозрівання насправді є просто стерилізуючими препаратами.

У інтерв’ю Пітерсон запитав думку Ілона Маска щодо лікарів, які проводять процедури так званої «зміни статі» дітям. Маск відповів, що мав сумний досвід зі своїм сином Ксав’єром, який тепер називає себе Вівіан Дженна Вілсон. Саме ця ситуація у власній сім’ї, відкрила очі Ілона на те, що такі процедури є «вірусом пробудженого розуму». Дані «зміни статі» Маск і Пітерсон називають злом. Про це повідомляється в публікації Fox News.

«Це трапилося з одним із моїх старших хлопчиків Ксав’єром. Мене фактично обманом змусили підписати документи для нього. Це відбулося ще до того, як я хоч трохи зрозумів, що відбувається. COVID-19 тривав, тому було багато збентеження. Мені сказали, що Ксав’єр може покінчити життя самогубством, якщо він цього не зробить…», – сказав Маск. Після чого Пітерсон підсумував, що це була брехня з самого початку.

«Це неймовірне зло. Люди, які пропагували це, повинні сісти у в’язницю”, – зазначив Маск. Він сказав, що коли він дав згоду на «лікування» свого сина йому не пояснили, що блокатори статевого дозрівання насправді є лише стерилізуючими препаратами. Він назвав термін «догляд, що підтверджує стать» жахливим евфемізмом.

«По суті, я втратив свого сина. Вони недаремно називають це мертвим іменем. Причина, чому це називається мертвим іменем, полягає в тому, що ваш син мертвий. Мій син Ксав’єр мертвий, убитий вірусом пробудження», — сказав Маск. Він додав, що після ситуації з його сином він поклявся знищити «вірус пробудженого розуму».

Ксав’єр Маск вирішив стати транссексуалом у червні 2022 року. 18-річний син Ілона Маска подав прохання змінити ім’я з Ксав’єр на Вівіан і взяти прізвище матері.

Нагадаємо, що Ілон Маск заявив про перенесення штаб-квартири двох своїх найвідоміших компаній. Переміститись Маск планує з Каліфорнії до Техасу. Остаточне рішення він прийняв після того, як нещодавно в Каліфорнії був прийнятий новий «гендерний» закон. Він забороняє персоналу шкіл повідомляти будь-кому, включаючи батьків, інформацію про так звану гендерну ідентичність дитини.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram