ХРИСТИЯНСЬКИЙ ГРОМАДЯНСЬКИЙ ФОРУМ 2022: КОЛИ, ДЕ, ПРО ЩО?

Актуально
10.01.2022
ХРИСТИЯНСЬКИЙ ГРОМАДЯНСЬКИЙ ФОРУМ 2022: КОЛИ, ДЕ, ПРО ЩО?

4 лютого у Києві пройде щорічний з’їзд учасників і партнерів руху «Всі разом!» Підведення підсумків спільної місії торік, а також напрацювання завдань і цілей на поточний рік. У Форумі візьмуть участь організатори вуличних заходів «Всі разом за сім’ю!» по всій країні, резиденти та аналітики Кабінету експертів, авторитетні громадські лідери, представники центральних і місцевих органів влади, служителі церков і науковці. Форум – щорічна комунікаційна платформа для обміну досвідом, презентації проектів рішень, визначення поточних пріоритетів, обговорення механізмів суспільних і державних перетворень на основі християнських цінностей.

Тема Форуму 2022:

«Україна та Європа: суспільні і державні перетворення на основі християнських цінностей»

У події візьмуть участь перші особи Інституту Ordo Iuris. Це провідна юридична організація у Польщі, акредитована у Європейському парламенті, яка захищає фундаментальні права – право на життя і сім’ю, свободу слова, свободу віросповідання. Єднання зусиль України і Польщі для спільної місії на європейському континенті – важлива мета Форуму цього року.

ПРОМОВЦІ ФОРУМУ

 Єжи Квасьнєвскі – співзасновник та голова правління Інституту Ordo Iuris. Адвокат та керуючий партнер юридичної фірми Parchimowicz & Kwaśniewski. Був членом дорадчих рад чотирьох міністрів юстиції Польщі, включаючи Раду із захисту сімейної автономії та сімейного життя. Регулярно входить до списку найвпливовіших польських юристів.

Руслан Кухарчук – голова організації «Всі разом!» та аналітичного центру Кабінет експертів; президент Асоціації журналістів «Новомедіа».

Збігнєв Пшибиловскі – директор з розвитку Інституту Ordo Iuris. Диплом МВА отримав у Школі менеджменту Університету Міннесоти. Має багаторічний професійний досвід у сфері фінансів, який здобув працюючи у різних міжнародних компаніях.

Віктор Мялик – народний депутат України, член Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Вероніка Пшебєрала – директор Центру міжнародного права в Інституті Ordo Iuris. Учасниця Варшавської асоціації адвокатів. Працювала юристом у польському парламенті, призначена експертом Європейського економічного та соціального комітету.

Роман Лаба — доктор біблійного богослов’я, католицький священик. Раніше – директор всеукраїнського бюро у справах душпастирства родин при Конференції римо-католицьких єпископів в Україні.

Олег Подкопаєв – депутат Криворізької міської ради, голова підкомітету з духовності, голова депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю», пастор церкви.

Елеонора Дібрівна – юрист організації «Всі разом!», спеціаліст у зв’язках з органами влади.

На завершення Християнського Громадянського Форуму – звана вечеря і церемонія нагородження лідерів і партнерів руху «Всі разом!» відзнаками за вагомі досягнення у 2021 році.

Участь у Форумі – за запрошеннями.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram