«Господь на боці світла», – Валерій Залужний привітав українців з Різдвом

Актуально
23.12.2022
«Господь на боці світла», – Валерій Залужний привітав українців з Різдвом

22 грудня у своєму зверненні до українців, Валерій Залужний сказав: «Помоліться за українського воїна, який зараз в окопі собою захищає світ від біди. І повірте, Господь саме там, поруч з ним. На боці світла і добра, правди та справедливості».

Головнокомандувач Збройних сил України – Валерій Залужний привітав українців із Різдвом та Новим Роком. Його промова була опублікована Генштабом ЗСУ. Ось кілька ключових думок: “Дорогі брати по зброї! Ми часто згадуємо вислів: “в темні часи добре видно світлих людей”. Дякую вам за підтримку і допомогу. За те, що ми разом у цій важкій несправедливій і невиправданій війні. Я дякую від імені кожного українського солдата, у чиїх руках ваша зброя знищує світове зло і рятує невинні життя.

Змістовно та чітко, він нагадав всім союзникам, що ціна миру є висока: «Ціна миру надзвичайно висока. Згадайте про це, дивлячись на небо та Різдвяну Зірку на ньому».

Також подякував всім, хто не залишається байдужим й підтримує Україну у цій несправедливій війні.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram