Глобальний Лідерський Саміт 2024: участь української команди на відкритті нового сезону у Чикаго

Актуально
12.08.2024
Глобальний Лідерський Саміт 2024: участь української команди на відкритті нового сезону у Чикаго

У Чикаго 8-9 серпня відбулось відкриття нового сезону Глобального Лідерського Саміту (ГЛС). Це центральна подія ГЛС на початку серпня, після якої щорічно у 125 країнах, збираються понад 250 тисяч учасників. У тому числі в Україні у чотирьох містах понад 1100 делегатів. Вже протягом 28 років Чикаго зустрічає майбутніх і теперішніх лідерів з усього світу.

Напередодні події, у вівторок, відбулась зустріч національних директорів – Strategy Day. У середу – зібрання національних організаційних команд з різних країн – Partner Gathering. А у четвер і п’ятницю вже сам Глобальний Лідерський Саміт.

Масштабна подія зібрала повний зал близько 8 тисяч учасників з різних країн, культур та континентів. Насичена програма з 15 промовців та їхніми надихаючими посланнями. Серед них: Крейг Грошел – старший пастор популярної інноваційної церкви Life.Church; Ервін МакМанус – автор і художник; MŌRIAH – актриса та продюсер, лауреат нагород Греммі. У 2023 році вона дебютувала в кіномюзиклі «Подорож до Віфлеєму», де Антоніо Бандерас був у головній ролі.

Як відомо, за стандартами ГЛС всі учасники отримували оригінальні робочі матеріали для продуктивного навчання. Під час перерв мали можливість придбати книги, брендовані речі від Глобального Саміту, смачно поїсти та звичайно, поспілкуватись. На другий день події у холі розмістили інсталяцію у вигляді гори з кубів. На ній кожен учасник міг написати своє послання, побажання чи подяку. Подібний тематичний декор та оформлення роблять з метою підкреслити головну тему Саміту.

Від України на Саміті були представники українського офісу ГЛС та представники місцевих команд з Чернівців (Іван Равлюк) і Полтави (Ярослава Слєдкова).

Також Руслан Кухарчук, національний директор ГЛС в Україні, провів розмову з Крейгом Грошелом, пастором однієї з найбільших церков у США Life.church і бренд-обличчям Глобального Лідерського Саміту. Руслан Кухарчук говорить: «Мій ключовий запит – підняти голос про Україну, говорити про мільйони людей, які страждають через російське вторгнення прямо зараз. А ще – про закриті євангельські церкви на окупованих територіях і про розігнаних християн, які вимушені звідти рятуватися бігством». Після розмови, Крейг відповів, що він не знав цієї інформації, тому фіксує її з усією серйозністю.

Окрім того, цьогоріч у голови руху “Всі разом!” Руслана Кухарчука була можливість вперше звернутися до глобальної аудиторії Глобального Лідерського Саміту у Чикаго. Додамо, що це 8 тисяч людей у залі, 80 тисяч в онлайн-форматі по різним локаціям у США. І потім протягом року понад 250 тисяч учасників по всьому світові на локальних Самітах у 120 країнах.

«Було не просте завдання – використати короткий час, щоб сказати про важливість Саміту, але водночас привернути увагу до російського вторгнення в Україну і страждань десятків мільйонів українців у центрі Європи. Здається, вдалося це зробити. Як тло для відео використав зруйновані будинки українців у Київській області», – розповідає національний директор ГЛС Україна. Таким чином, можна вважати, що цього року рівень залученості у Саміт у Чикаго української команди був високим.

Нагадаємо, що тепер українська команда ГЛС, а саме офіс руху «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій починає активну підготовку до Саміту в Україні. «Наш офіс вже на старті, команди у містах теж. Для нас це завжди особливий і відповідальний процес – проводити Саміти в Україні у взаємодії з українськими церквами, організаціями і з гідними українськими лідерами», – зазначив Руслан Кухарчук.

Наразі Саміт в Україні проходить у 4 містах: Київ, Чернівці, Полтава та Дніпро.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram