Глобальний Лідерський Саміт у Чикаго: як пройшло відкриття нового сезону

Актуально
17.08.2023
Глобальний Лідерський Саміт у Чикаго: як пройшло відкриття нового сезону

У Чикаго 3-4 серпня відбувся центральний Глобальний Лідерський Саміт (ГЛС). Вже протягом 27 років, це місто зустрічає майбутніх та теперішніх лідерів з усього світу.

Подія зібрала повний зал близько 10 тисяч учасників з різних країн, культур та материків. Насичена програма з 15 промовців та їхніми надихаючими посланнями. Серед них: Крейг Грошел – старший пастор популярної інноваційної церкви Life.Church; Даллас Дженкінз – творець серіалу «Вибрані»(ориг. назва The Chosen), американський режисер, сценарист та кінопродюсер; Кнодоліза Райз – політичний діяч та дипломат, державний секретар США (з 2005 до 2009 року); Патрік Ленсіоні – бізнес-тренер та письменник; Альберт Тейт – засновник та старший пастор церкви Fellowship, Каліфорнія (США); Ліз Боханон – засновник і генеральний директор соціального модного бренду Sseko Designs, входить у список Forbes «20 найкращих ораторів у США».

Також за стандартами ГЛС всі учасники отримали оригінальні робочі матеріали для продуктивного навчання. Під час перерв учасники мали спілкування. Зали були наповнені різними портретами та іншими продуманими деталями в дизайні. Це все задля того, аби підкреслити головну тему Саміту.

Представляв Україну на Саміті – Руслан Кухарчук, національний директор ГЛС в Україні та голова руху «Всі разом!». Він говорить: «ГЛС – це найбільший рух у світі в темі лідерства на християнських принципах. Для нашої команди честь проводити цю подію в Україні у партнерстві з десятками дієвих церков і супер організацій. Особливо зараз. Коли саме українське християнське лідерство має значення для всього світу».

Варто підкреслити, що подія на початку серпня у Чикаго є відкриттям сезону, який триває до квітня наступного року по всьому світі. Щороку у 125 країнах, збираються понад 250 тисяч учасників. У тому числі в Україні у чотирьох містах понад 1100 делегатів.

Руслан Кухарчук провів зустріч з Крішом Кандіахом – спікером, який у своєму виступі говорив про милосердя. У контексті цього приводив у приклад українських біженців та закцентував увагу на тому, що всім країнам потрібно продовжувати активно допомагати та підтримувати їх.

Також важливо, що на екрані Лідерського Саміту показали історію про те, як українські волонтери допомагають іншим постраждалим українцям внаслідок війни. Ця історія українського лідерства буде ретрансльована й в інших 125 країнах світу, де проходить ГЛС.

Напередодні, 1-2 серпня відбулась велика партнерська зустріч всіх національних директорів та команд. Під час неї Руслан Кухарчук поспілкувався з Крісом Ордвейом, віце-президентом Global Leadership Network – організації, яка координує ГЛС в усьому світі. Голова руху виявив бажання подарувати йому футболку з тризубом, яку Кріс Ордвей захотів відразу одягнути та продовжити спілкування в ній.

Нагадуємо, що тепер українська команда ГЛС, а саме офіс руху «Всі разом!» за участі помісних церков і організацій починає активну підготовку до Саміту в Україні. Проходить він у 4 містах: Київ, Чернівці, Полтава та Дніпро.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram