Глобальний Лідерський Саміт 2022. У Києві – наживо, по всьому світу – онлайн. Реєстрацію відкрито!

Актуально
27.09.2022
Глобальний Лідерський Саміт 2022. У Києві – наживо, по всьому світу – онлайн. Реєстрацію відкрито!

Глобальний Лідерський Саміт відбудеться 1-2 грудня у Києві. Ви – служитель у церкві, громадський діяч, державний службовець, підприємець, галузевий професіонал, студент… Ви – людина впливу! А тому запрошуємо долучитися до головної міжнародної лідерської події, відкритої для широкого кола учасників. Лідерство, засноване на християнських цінностях, збудовує нову Україну!

Ви зможете бути учасником ГЛС із будь-якої країни світу! Глобальний Лідерський Саміт пройде у трьох форматах. Обирайте зручний для себе варіант та реєструйтеся на найкращих умовах.

–  Жива участь у Києві
–  Персональний доступ онлайн (в будь-якій країні світу)
–  Груповий перегляд онлайн (команди до 20 осіб)

 

РЕЄСТРАЦІЯ НА ГЛС: WWW.GLS-UA.COM
Довідки за телефоном: +30 (068) 100-7093

 

Глобальний Лідерський Саміт – це:

– ексклюзивні промови міжнародних та українських спікерів;
– безпосередня взаємодія з ведучим та модераторами;
– інтерактивне спілкування з учасниками у загальному чаті;
– обговорення промов у групах з тренером;
– молитовні кімнати та технічна підтримка;
– робочі матеріали та зошит з конспектами.

Вас чекають промовці високого класу. 10 відеопромов міжнародних спікерів. Також 4 виступи українських спікерів зі сцени. І бонус – тематична сесія зі справжніми героями цього часу на тему служіння в Україні в умовах війни.

Глобальний Лідерський Саміт це місце, де ви зможете провести натхненно час, отримати цікаві професійні знайомства, здобути нові знання, відкрити нову сферу розвитку та навчитись новим навичкам.

 

 

КОМАНДА ПРОМОВЦІВ ГЛС 2022 (ВІДЕОПОСЛАННЯ)

✓ Крейґ Ґрошел – всесвітньо визнаний як лідер лідерів є засновником та старшим пастором церкви Life.Church

✓ Енді Стенлі — спікер, автор і пастор, заснував служіння North Point Ministries (NPM) у Атланті в 1995 р.

✓ Кері Ньюхоф – колишній юрист та пастор-засновник церкви Connexus Church в місті Баррі, провінція Онтаріо. Ця церква є однією з найвпливовіших у Північній Америці.

✓ Ванесса ван Едвардс – автор національного бестселера «Наука спілкування». Як читати емоції, розуміти наміри і знаходити спільну мову», який було перекладено 16 мовами. Понад 36 мільйонів людей дивляться її на YouTube та TED Talk.

✓ Сахар Гашемі – засновник новаторських компаній Coffee Republic і Skinny Candy«агент змін» та «потужний каталізатор для поширення підприємництва у великих корпораціях». Вона пропонує простий набір потужних інструментів, щоб збудувати стартап-культуру у великих компаніях.

✓ Джуда Сміт – старший пастор церкви Churchome.

✓ Доктор Гайді Ґрант — соціальний психолог, який досліджує, пише та розповідає про науку лідерства.

✓ Джон Ейкафф – автор семи книг-бестселерів New York Times.

✓ Лінсі Снайдер – власник та президент In-N-Out Burger.

✓ Стефані Чанг – здобула широке визнання як першопроходець. Вона була першою афроамериканкою-президентом великої приватної авіаційної компанії, коли очолила JetSuite.

КОМАНДА УКРАЇНСЬКИХ ПРОМОВЦІВ ГЛС 2022 (Наживо у Києві)

✓ Ілля Герасим – єпископ УЦХВЕ по Харківській області

✓ Михайло Брицин – пастор церкви “Благодать”, Мелітополь

✓ Ігор Луценко – солдат ЗСУ, народний депутат України (2014-2019)

✓ Руслан Кухарчук – національний директор Глобального Лідерського Саміту в Україні

На Глобальному Лідерському Саміті усі учасники отримають робочі матеріали та зошит з конспектами, безпосередню взаємодію з ведучим та модераторами та обговорення промов у фокус-групах з тренером. Ще приємним бонусом стане інтерактивне спілкування у загальному чаті, молитовні кімнати та технічна підтримка. Для гостей офлайн події спілкування пройде у залі та буде можливість поставити запитання живим спікерам.

Ми віримо, що не має значення, де сконцентроване персональне лідерство – у церкві, вдома, в бізнесі чи на вулиці – кожен може розширити власний влив і здобути кращі результати з успіхом для Царства Божого. Тому запрошуємо пасторів і служителів церков, вірян, підприємців, освітян та культурних діячів, політиків і представників ЗМІ, студентів  взяти участь у ГЛС цього року.

Ми очікуємо, що в результаті участі, кожний учасник поглибить розуміння власноголідерства, віднайде втрачену пристрасть до служіння, переосмислить  своє покликання та потенціал. Служительські команди стануть згуртованішими, підвищиться мотивація і готовність діяти з новою силою.  Від розвитку християнського лідерства виграють всі: церкви, громади і вся країна!

Гасло цього року – «Оголоси своє бачення!» Зараз світ зіткнувся з багатьма глобальними викликами, одна з найбільш обнадійливих ознак відновлення надії – це трансформація лідерства. В умовах війни до України прикута увага всього світу.

УКРАЇНСЬКЕ ХРИСТИЯНСЬКЕ ЛІДЕРСТВО МАЄ ЗНАЧЕННЯ ДЛЯ СВІТУ!

Немає значення, який формат оберете для участі у Саміті: наживо у Києві, онлайн індивідуально або ж онлайн разом з командою. Ми віримо, що кожне почуте послання стане цінністю для вас, вивільнить внутрішній потенціал зросту і ефективності.

УВАГА! Кількість місць обмежена. Жива подія – не більше 200 учасників. Онлайн подія – 500 учасників.

ОБИРАЙТЕ ФОРМАТ І РЕЄСТРУЙТЕСЬ: WWW.GLS-UA.COM
Довідки за телефоном: +30 (068) 100-7093

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram