Глобальний Лідерський Саміт 2021: що говорять лідери командного онлайн-перегляду

Актуально
20.12.2021
Глобальний Лідерський Саміт 2021: що говорять лідери командного онлайн-перегляду

Ефективність – це командна робота. І саме таким принципом управління та розвитку керуються лідери, які долучаються до Глобального Лідерського Саміту з різних міст України із своїми командами по 10 чи 20 учасників. Онлайн-формат участі дозволяє приєднуватися будь-де: в своєму офісі, церкві чи вдома. Рух «Всі разом!» зібрав коментарі та відгуки лідерів команд онлайн-перегляду. Вони розповідають наскільки такий формат участі зручний і чому важливий не лише персональний розвиток.

Глобальний Лідерський Саміт пройшов 9-10 грудня у Києві вживу та в онлайн форматі. Долучатися через онлайн можна було як персонально, так і командами. Загалом понад 130 лідерів відвідали подію вживу та близько 300 стали онлайн-учасниками. Серед них – 14 команд з різних міст України: Львова, Волині, Скадовська, Кам’янського, Павлограду, Вінниці, Київської області. Учасники надсилали свої фото командного перегляду організаторам, які згодом транслювалися на великому екрані під час події вживу.

Денис Абубакіров, пастор, Вінниця:

Вже декілька років поспіль дивимось і обговорюємо теми, які піднімають спікери на ГЛС. Протягом двох днів здобуваю велику концентрацію кейсів для свого пасторського служіння. Залучаю до обговорення свої команди і свою сім‘ю. Розглядаю ГЛС як важливу подію року в сфері свого лідерського росту. Завжди залишаюсь вдячним тим, хто робить цей захід можливим.

Володимир Білик, пастор, Львів:
Дякуємо за чудову організацію ГЛС. Такий формат є зручним для перегляду всією командою. Всі промовці були дуже цікаві, харизматичні і говорили корисні речі. Дуже добре, що чітко дотримувались попередньо оголошеного розкладу. Загалом все сподобалось. Ми провели гарний час з командою і з вами. Все було зроблено на високому рівні.

Сергій Слесь, секретар церкви, Мелітополь:

На мою думку, сьогодні лідерство недооцінене, з того боку, що на нашому пострадянському просторі лідерство доволі молода тема. Тим більше у форматі конференції, на якій підтримують, надихають та навчають лідерів. Не кажучи про те, що формат дозволяє приєднатись до ГЛС лідерам різного статусу: будь то вчителю, будь то  директору компанії, або ти член команди або ти заступник. Що стосується тем та тих хто виступає на ГЛС, хочеться сказати що це найцінніший досвід та інформація яку можливо отримати для лідера. Дякую за можливість бути частиною ГЛС через участь, за вашу плідну працю для того щоб лідери України були посвячені своїй місії та невідступно йшли за своїм баченням!

Наталія Вечерова, HR-директор МБФ «Місія в Україну», Житомир:

Ми вже багато років долучаємося до ГЛС. І раніше ми мали можливість їздити на подію, ми завжди долучалися і це дійсно була подія року, коли ніхто не залишався байдужий. Саміт ніколи не проходив як якась розвага, це завжди було корисно. Цей рік не став виключенням. Ми усією командою лідерів у складі 10 осіб взяли участь в Саміті. І вже минув тиждень, але ми досі знаходимося під впливом і під враженнями від відеопослань і від живих спікерів Саміту.

Особливо другий день Саміту залишив такий слід у розумах і в наших серцях, що кожен з учасників нашої команди прийняв для себе рішення, визначив одну чи дві цілі особистого росту і включив у свій план розвитку. І це дійсно була подія, яка допомагає нашій організації зростати та ставати кращими. І нас є на основі чого ставити гарні цілі для розвитку, ми будемо працювати над ними наступного року. Тому дуже вдячні за організацію Саміту, все гарно працює технічно, не було жодних збоїв, технічних помилок – все було на дуже високому рівні. Після кожного семінару було велике бажання обговорити все з командою, адаптувати до нашої організації. Вдячні всім організаторам, просимо Бога, щоб дарував вас можливості працювати і надалі.

Олена Філімоненко, адміністратор церкви, Кам’янське:

Всі лідери і пастори, які брали участь в ГЛС 2021, а це 30 учасників, дуже благословенні цим часом, отримали масу відкриттів, вражень, підтримки. Саміт надихнув нас на нові досягнення, на результативність, на рух вперед. Дякуємо усім організаторам за таку якісну підготовку цього Саміту, все пройшло технічно бездоганно. Роздумуємо і розжовуємо ту інформації, яку отримали. Дякуємо!

Платон Давидов, пастор церкви, Скадовськ:

Важко переоцінити вплив ГЛС на світогляд та особисте і командне лідерство! Участь у ГЛС допомогла нам  поглянути і оцінити де ми знаходимося зараз і спланувати подальші кроки.

Сьогодні існує багато курсів і шкіл по управлінню, але, практично мало коли підкреслюється, що справжнє лідерство своїм корінням йде із серця, і лідерство, це не тільки шефство, “лідерство — це поповнення потреб”.

Командна участь у ГЛС допомагає одразу проаналізувати виклики, оцінити свої можливості. Завдяки  командному перегляду яснішає усвідомлення відповідальності не одного, а саме команди. Окрім решти переваг, це дуже об’єднало нашу команду, а це одна із запорук успішного лідерства!

Величезна подяка організаторам за можливість приймати участь у ГЛС і вчитись у кращих. Все пройшло організовано і на високому професійному рівні!

Світлана Наказная, пастор церкви, Херсон:
Дуже вдячна за організацію Саміту! З першого спічу Крейга просто маса одкровень, це важливі теми, які торкалися, для нас це подарунок просто з неба. Дуже дякую всій команді за вашу працю!

Безперервно зростати і постійно удосконалювати свої навички для роботі в команді та з колективом, допомагають промови спікерів Глобального Лідерського Саміту. Саме в них розкриваються найбільш актуальні та болючі теми для лідерства в церкві, бізнесі, громадській сфері, а також для персонального росту працівників та майбутніх лідерів. Отримати доступ до усіх відео Саміту цього року на безлімітний термін можна тепер у кілька кліків на сайті https://gls-ua.com/2021video/ П’ятнадцять послань світових експертів у лідерстві, короткі надихаючі та мотиваційні ролики, а також робочі матеріали і багато корисного 20-ма мовами світу!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram