Гері Чепмен, автор «П’яти мов любові», вітає учасників руху «Всі разом!»

Актуально
18.11.2022
Гері Чепмен, автор «П’яти мов любові», вітає учасників руху «Всі разом!»

«Привіт! Я доктор Гері Чепмен, автор книги “П’ять мов любові”. І я хочу подякувати всім вам, хто залучений у рух “Всі разом!”, за все що ви робите, щоб задовольнити фізичні, емоційні і духовні потреби людей у вашій країні у цей дуже складний час». Відомий американський доктор філософії, консультант і автор творів про любов і сім’ю записав привітання учасникам руху «Всі разом!».

Під час візиту голови руху Руслана Кухарчука до Далласу, він зустрівся з відомим на весь світ американським письменником. Під час зустрічі мали час для спілкування на важливі та актуальні теми. Доктор Чепмен виявив свою стурбованість долею українців у цей складний час війни. І врешті записав відеопривітання до учасників Руху “Всі разом!”.

У своєму зверненні доктор виявляє їм подяку за старанне служіння суспільству, яке так потребує небайдужих людей. Цей внесок не тільки в теперішнє, але й в майбутнє України. Також побажав Божого благословіння на діяльність: «Нехай Божа рука буде на вас і на тому, що ви робите».

Найбільшу популярність письменник здобув завдяки книзі «П’ять мов любові», яка розійшлася по світу загальним тиражем понад 5 мільйонів екземплярів. Концепція «П’ять мов любові» дали мала продовження у майже десяти інших його книгах і принесла Гері Чепмену світове визнання. Його книги продаються в усіх найбільших книжкових магазинах України.

Практично всі книги Гері Чепмена – корисні психологічні твори про труднощі і проблеми, які виникають між закоханими людьми, родинами, в стосунках з дітьми і навіть в офісах і підприємствах. За допомогою цих творів письменник намагається навчити правильно висловлювати і приймати емоції, прихильність і любов.

Зазначимо, що Гері Чепмен має понад 40 років досвіду консультування. Завдяки цьому, має дивовижну здатність показувати не лише на помилки, але й допомагати змінюватися та рухатися вперед.

 

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram