Генератор для будівельної бригади Херсонщини

Актуально
03.01.2023
Генератор для будівельної бригади Херсонщини

26 грудня у селище міського типу Комишани Херсонської області, надійшов генератор від руху «Всі разом!». Команда перебувала з гуманітарною поїздкою на Херсонщині у Різдво. Голова руху Руслан Кухарчук та активний учасник руху Володимир Багненко провідали Комишани.

Перед поїздкою офіс “Всі разом!” зв’язався із Катериною Роговою, старостою Комишанського старостинського округу, що складається з 4 селищ: Приозерне , Благовіщенське, Зимівник та Комишани. Пані Катерина розповіла про потребу у генераторі для будівельної бригади із 20 чоловік. Вона була створена через відкриту потребу у відновленні осель, особливо незахищеним категоріям населення. Чоловіки, що є жителями Комишан відізвались та створили будівельну бригаду, щоб допомагати односельчанам.

Як зазначається у листі-прохання, окупантами здійснюються постійні обстріли території Комишанського старостинського округу, в результаті станом на 25 грудня було пошкоджено 87 приватних будинків.

Генератор Stromerzeuger CPG 3000ВТ був доставлений на місце будівельних робіт у Комишани переданий при особистій зустрічі. У відповідь почули слова вдячності.

З листа-подяки за генератор: “Від усієї громади Комишанського старостинського округу хочу висловити Вам ПОДЯКУ, за наданий генератор Stromerzeuger CPG 3000ВТ для нашої будівельної бригади” – староста Комишанського Старостинського округу.

Нагадаємо, що під час поїздки 25 грудня у Херсоні були розвантажені крупні партії гуманітарного вантажу у міському волонтерському центрі «Анекс» та двох релігійних громадах. Допомога розподіляється для потреб місцевих сімей, пенсіонерів, що опинились у скрутних обставинах.

Публікація про Різдвяну поїздку тут.

Долучайтесь до нашої місії та гуманітарної справи своїми донатами швидко та зручно.

“Всі разом!”

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram