ФОРУМ “ВСІ РАЗОМ!” У МИКОЛАЄВІ: ПІСЛЯМОВА

Актуально
22.10.2018

5-6 жовтня в Миколаєві пройшов Християнський Громадянський Форум “Всі разом!”. Подія відбулася в рамках Національної кампанії розвитку лідерів та управлініців для суспільних і державних перетворень на основі християнських цінностей. Пропонуємо ознайомитися з відгуками учасників Форуму про захід.

Едвін Грабко, пастор церкви «Новий Заповіт» наголосив: “Кожний віруючий усвідомлює, що важлива місія, мета його віри – це не тільки внутрішнє перетворення. Змінюючи нас  ізнутрі – Він кличе нас змінювати світ навколо нас. Віра в нашому серці здатна впливати на оточуючий світ і змінювати його ландшафт. На це здатна лише спражня віра. Тому цей Форум вважаю достатньо потрібним та ефективним”.

Олексій Навроцький, пастор Лютеранської церкви зазначив наступне: Я щиро радію з того, що був на Форумі сьогодні. Такі події, на мій погляд вкрай корисні. Це майданчик для гострих питань, полеміки та спільного розвитку. Ми повинні виходити за рамки звичного життя. Вчитися мислити широко і бути справжньою цінністю для суспільства. Щиро рекомендую Форум всім!”

Микола  Лук’янченко, учасник Форуму сказав: “У нас, як віруючих, є великий потенціал та можливості діяти в соціальній та політичній сферах. Наші цінності повинні транслюватися назовні. Той успіх, яким діляться спікери – він запалює та надихає на дію. Ми не повинні зупинитися в стінах церкви. Треба творити сміливо, бо з нами Бог!”

Іван Рудницький, молодіжний пастор церкви «Любов Христова» звернув увагу на те, що: “Таких Форумів повинно бути більше. Не вистачає політичної грамотності серед віруючих, особливо серед молоді.  Форуму притаманний широкий погляд на соціальні зміни. Спікери у своїх виступах відкривають практичний бік своєї теми., говорячи про свій власний шлях успіху, діляться досвідом – демонструють результат. Форум корисний для Миколаєва і всієї України”.

Олександра Скляр, учасниця Форуму зазначила: “Християни не просто мають приймати участь у суспільно-політичних тенденціях, державотворенні. Не просто направляти, а стати центром побудови справедливого суспільства. Треба активно транслювати християнську думку, щоб відобразити християнський вектор сприйняття в суспільстві. Активно інтегруватися в усі суспільні виміри життя. А задля цього, християни мають всіляко долучатися до суспільних процесів державного контролю”.

Репортаж про Форум у Миколаєві та фотозвіт за цим посиланням: https://goo.gl/xxprXT

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram