Фестиваль сім’ї у Каховці ознаменувався авто- і велопробігом та святковим концертом

Актуально
17.06.2021
Фестиваль сім’ї у Каховці ознаменувався авто- і велопробігом та святковим концертом

Каховка, що на Херсонщині, об’єдналася для проведення широкомасштабного свята для сімей. Напередодні заходу впровдож місяця проходили різні просімейні акції та круглі столи, а святковий вуличний фестиваль із авто- та велопробігом став заключним етапом утвердження незмінного гасла «Міцна родина – щаслива Україна».

На площі Трудової Слави у Каховці 12 червня було дуже людно. Саме там розмістилися локації та сцена із святковим концертом команди “Destiny”. Дітей розважали яскраві клоуни, ляльковий театр, рукоділля, надувні батути та гірки.

Прикрашали територію також зони для відпочинку сімей. Окрім вечірнього концерту, працювала денна сцена із виступами дітей та підлітків, нагородженням багатодітних родин.

Того ж дня зранку центральними вулицями міста проїхали колона велосипедистів та автомобілів із яскравими прапорами та символікою. Вони засвідчили: сім’я – понад усе і таким способом нагадали жителям та гостям міста, що незабаром пройде фестиваль. А ще раніше цілого впродовж місяця було проведено декілька заходів: круглий стіл за участі представників влади та громадськості міста, флешмоб на підтримку сім’ї тощо.

Для організації та проведення свята об’єдналися різні церкви Каховки, а також ГО «Таврійські родини». «Організовували свято заради популяризації природних сімейних цінностей, адже міцна та щаслива родина – це фундамент нашого суспільства. Бажаємо нашій каховській громаді мати міцні сім’ї!» – сказали організатори на завершення свята. Загалом фестиваль відвідало понад 3 тисячі учасників.

Нагадаємо, цього ж дня на Київщині у Білій Церкві пройшов просімейний вуличний захід – спортивні змагання для сімей та дітей з особливими потребами.

Щорічно рух “Всі разом!” здійснює моніторинг просімейних вуличних активностей та публікує їх опис на спеціальному майданчику: www.vsirazom.ua/family

Якщо у Вашому місті запланована або уже пройшла вулична публічна маніфестація на сімейну тематику, повідомте про це в офіс руху “Всі разом!”:

info@vsirazom.ua або +38 (098) 858-48-48.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram