Фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» на Поштовій площі відвідало близько 30 тисяч осіб

Актуально
05.06.2017

На Поштову площу в Києві з ранку суботи і до вечора неділі з’їжджалися тисячі киян і гостей столиці. Минулого вікенду там проходив масштабний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». Організатором виступив рух «Всі разом!» в партнерстві з коаліцією громадських просімейних організацій. Серед учасників – сімейні пари з дітьми і без, молодь і люди старшого віку, туристи і гості міста.

Відкриття ознаменувався яскравою ходою по всій площі – різнобарвна костюмована колона на чолі з артистами на ходулях. Організатори фестивалю забезпечили цікаве і корисне сімейне дозвілля для всіх вікових груп, підготували різноманітну програму і спеціальним чином спланували всі локації. А першим п’яти тисячам відвідувачів подарували магніт зі словами «Всі разом – за сім’ю!»

Реконструйована Поштова площа – дуже зручне місце для проведення такого заходу. Біля сцени – стільці для відпочинку, навколо відкриті веранди ресторанів для бажаючих підкріпитися, багато місця для відвідування локацій фестивалю. Хто хотів відпочити, займав лавочки в тіні або сідав на траві. І все це під бризом поблизу Дніпра.

Крім головної сцени, на якій з ранку і до вечора проходила концертна програма для дітей і підлітків, на всій Поштовій площі по колу розмістилися близько 30 локації сімейного сервісу. Матусь запрошували відвідати намети для бесід про здоров’я і красу, їм надавали корисну інформацію по курсах виховання дітей. Чоловіків явно радувала зона фудкорту з бургерами і вулична майстерня, де можна було зі своїм сином спорудити шпаківню або інший виріб з дерева.

І, зрозуміло, була можливість позмагатися в конкурсах силачів – з гантелями і навіть перетягуванням автомобілю. Також подружні пари могли позмагатися на витримку в фізичних вправах – присідали, взявшись за руки. Найвитриваліші отримали подарунки і медалі.

Для дітлахів функціонувала спеціальна освітньо-розважальна зона під назвою «Планета Дітей». Мами з дітками займали місця і дивилися програму зі сцени брендованої вантажівки. Непосиди ж йшли грати у флорбол або футзал на спортивній зоні. Малюків порадував виступ доброго робота Робіка з клубу «Суперкнига».

Всіх зачарувало шоу з рідким азотом від професора Сергеніуса. Майстер творив чудеса прямо на сцені: забивав бананами цвяхи, кристалізував троянди і дарував усім незабутні враження від шоу.

Не забули і про любителів фольклору. Перед присутніми виступив ансамбль «Веснянка» Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Плюс до всього – протягом дня – розіграші та лотереї цінних призів від спонсорів.

Окремо нагороджували багатодітні сім’ї з усиновленими і біологічними дітьми, сім’ї воїнів АТО, переселенців, подружжя, які прожили в шлюбі понад 40 років, а також молоду пару, що збирається обвінчатися.

Вечірня сцена збирала любителів якісної музики. На ній виступали Tim-J, Роман Ващук, NARNIA, The Cavaliers. Хедлайнерами вечірніх програм були популярний виконавець KISHE (недавно відзначив 20 років шлюбу), а також легендарна група «Dруга Ріка» (соліст групи Валерій Харчишин є багатодітним батьком).

«У цьому році вдався наймасштабніший фестиваль «Всі разом – за сім’ю!», який ми коли-небудь проводили, – зазначає Руслан Кухарчук, голова оргкомітету. – Дякуємо організаціям, які включилися в процес разом з нами. Партнери і спонсори зробили великий внесок, щоб це стало можливим. Але головна радість – це тисячі киян і гостей столиці, для яких відвідування сімейних фестивалів стає вже доброю щорічною традицією».

Фестивалі «Все разом – за сім’ю!» проходять в Києві щорічно, починаючи з 2010 року. Наразі ця традиція вуличних сімейних свят поширюється на десятки міст і сіл по всій країні.

Усі фото з вечірнього концерту тут. 

Фото з денної сцени та репортаж з денної сцени. 

Фото з локацій.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram