«Dруга Ріка» – на фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» у Києві

Актуально
05.05.2017

4 червня на фестивалі «Всі разом – за сім’ю!» виступить легендарна українська група «Dруга Ріка». Свято буде на Поштовій площі у Києві. Вхід на фестиваль та на концертну програму вільний.

У Києві пройде наймасштабніший сімейний фестиваль «Всі разом – за сім’ю!». Він триватиме два дні: 3-4 червня на Поштовій площі з 12.00 до 21.00. Фінальною частиною фестивалю стане виступ групи «Dруга Ріка». Концерт розпочнеться 4 червня о 18.00.

«Участь групи «Dруга Ріка» на сімейному фестивалі є невипадковою. Для них найбільша цінність –   сім’я. Наприклад, соліст групи Валерій Харчишин є багатодітним батьком», –зазначають організатори фестивалю «Всі разом – за сім’ю!

Учасники групи «Dруга Ріка» так запрошують прийти на свято: «Приходьте на Фестиваль «Всі разом – за сім’ю», не втрачайте шанс відпочити драйвово і з користю для усієї родини. Чекаємо вас! До Зустрічі».

Нагадаємо, що на фестивалі протягом двох днів з 12.00 до 21.00 функціонуватимуть десятки локацій сімейного сервісу. Це ігри для дітей, романтичні станції, спортивні майданчики та консультування. А ще відвідувачів чекатимуть фотозони, фудкорти та вікторини. Паралельно триватиме денна програма із виступами хореографічних та музичних колективів. І зі сцени буде нагородження багатодітних сімей, сімей військовослужбовців, переселенців та подружжя, що прожило у шлюбі понад 40 років.

Читайте детальніше в офіційному резілі фестивалю. 

Також презентована офіційна афіша свята. 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram