Отримайте доступ до всіх промов цього сезону ГЛС назавжди. Кращий подарунок для розвитку і навчання

Актуально
12.02.2024
Отримайте доступ до всіх промов цього сезону ГЛС назавжди. Кращий подарунок для розвитку і навчання

Отримайте код-доступу Глобального Лідерського Саміту 2023 з промовами всіх спікерів вже перекладеними якісним українським дубляжем. Це найкращий контент для персонального розвитку лідерів для групових дискусій і бізнес-навчання. Ексклюзивні промови, надихаючі історії Grander Vision та посібники для навчання та доступ 24/7 – це і вдома, і в офісі чи у церкві. Також на будь-якому пристрої. Все це може стати корисним подарунком близьким, друзям у церкві чи колегам на роботі.

GLSNow – це:

– відео кожного спікера

– конспекти з головними тезами виступів

– надихаючі історії Grander Vision

Придбати можна за контактами:
Сайт: https://gls-ua.event.net.ua/cart/cart?id_date=10295
+38 068 100-7093
E-mail: global.leadership.summit.ua@gmail.com

Промовці ГЛС – це визнані лідери світового рівня. Серед них ви почуєте: Крейґ Ґрошел, Ліз Боханон, Джеймс Клер, Пет Джилсінгер, Патрік Ленсіоні, Кондоліза Райз, Меган Мершман, Д-р Кріш Кандіа, Альберт Тейт, Даллас Дженкінз та інші. Всі вони говорять про те, як долати перешкоди інноваціям, про кризове лідерство у часи змін, де знайти внутрішні сили для нового кроку, як здолати відмову та багато інших тем.

Отримайте персональний ключ для користування лідерською платформою та удосконалюйте своє лідерство кожний день! Допоможіть собі і своїй команді якісно зростати разом з вами.

Нагадаємо, що офіс руху “Всі разом!” є організатором Саміту в Україні. Голова організації Руслан Кухарчук є національним директором ГЛС в Україні.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram