Доставлені генератори від руху “Всі разом!” та друзів з Румунії

Актуально
08.02.2023
Доставлені генератори від руху “Всі разом!” та друзів з Румунії

Починаючи з 24 січня, люди почали отримувати генератори для відповідних потреб. Всього разом: 17 розподілених генераторів. Багатодітні сім’ї, військові, переселенці чи церкви вже використовують їх. Переважні міста: Харків, Кривий Ріг, Дніпро, Донецьк, Рівне, Полтава, Львів та Київська область.

Офіс руху «Всі разом!» зібрав відгуки декількох сімей, церков та військових, щоб поділитись реальними історіями українців в умовах вимкнення світла.

Військові з Курахового, Донецької області отримали генератор для військової частини та виконання військових обов’язків по захисту України.

 

Багатодітна сім’я – Ошурків, що складається з дев’яти дітей та проживає у Рівненській області, теж отримала генератор для використання індивідуальних потреб сімейства. Один син вже працює, інші три – студенти й п’ять неповнолітніх – навчаються в школі. Світло вимикають так як і в більшості населення, але діти вийшли на очне навчання, тобто фізичні уроки в школі. Наразі проблем із навчанням через світло та вихід на очні уроки, діти майже не мають.

 

 

 

Ще одна сім’я з прифронтової території Харківської області, подала нам заявку на отримання пристрою. Генератором вони вирішили поділитись з іншими односельчанами, тому використовують у пункті незламності. У сім’ї троє дітей: 1, 8 та 14 років. Старші навчаються дистанційно, тому проблеми зі світлом негативно впливають на їхнє навчання.

 

 

 

 

Церква «Гефсиманія» у Львові розпочала активну кампанію по прихистку внутрішньопереміщених осіб (ВПО). При церкві почав працювати центр гуманітарної допомоги, який не припиняв свою працю й донині. У центрі постійно проживає від 15 до 20 переселенців зі Сходу України. Щотижня на регулярній основі десятки потребуючих ВПО отримують продуктову та духовну допомогу. Через постійні відключення світла була потреба в освітленні приміщень у яких живуть переселенці та забезпечення мінімальних індивідуальних потреб в електриці.

 

Нещодавно заснована церква у Києві, розпочала проводити богослужіння. Пастор церкви, Олег у особистій розмові зізнався, що без генератора було дуже тяжко. Адже дитячі клуби або вечірні служіння проводились у складних умовах, тобто без світла та тепла. Нині генератор трішки облегшив життя і пастора і людей.

 

 

 

Родина з Дніпропетровської області – Бондік, використовує генератор для обігріву будинку. В сім’ї чотири дитини, віком: 1, 3, 6 й 7 років.

 

Нагадаємо, нещодавно офіс руху «Всі разом!» відкрив збір коштів на систему безперебійного живлення. Це необхідно для продовження стабільної роботи й служіння руху «Всі разом!», попри постійні відключення світла. Ми створили «Банку» – де ви зможете легко, швидко і доступно підтримати рух «Всі разом!».

 

Відео на YouTube каналі з відгуками із публікації.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram