До Кабінету експертів долучився новий резидент – диригент Одеського Національного театру опери та балету

Актуально
04.01.2023
До Кабінету експертів долучився новий резидент – диригент Одеського Національного театру опери та балету

Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!” Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. До центру долучився диригент Одеського Національного театру опери та балету –Володимир Врубльовський.

Аналітична платформа Кабінет експертів налічує понад 60 професійних авторитетних спеціалістів в різних галузях. Усі експерти проходять ретельний відбір та відповідають своєму званню спеціаліста певної сфери.

Формація Кабінет експертів зібрала вибірку спеціалістів із усієї України. Також окремо створено поділ на галузі: «гендер», антикорупція, батьківство, медіа, благодійність, громадський сектор, державне управління, економіка, нерухомість, органи влади тощо. Загалом – 34 тематичних галузі.

Володимир має великий досвід своєї діяльності, серед чого можна виділити кілька ключових напрямків роботи:

– Головний диригент, Київський Муніципальний театр опери та балету для дітей та юнацтва;

– Диригент симфонічного оркестру GSO, співорганізатор Національного Дня Подяки;

– Викладач Симфонічного диригування в КНУКіМ;

– Диригент симфонічного оркестру, Київський Національний театр оперети

– Диригент вищої категорії Одеського Національного театру опери та балету

Також має досвід співпраці з світовими майстрами оперної та балетної сцени: Людмила Шемчук, Вікторія Лук`янец, Юрій Нечаєв, Олександр Гурец, Віктор Чорноморцев, Ігор Борко, Мартін Ілієв, Міки Морі, Луіс Канзіно, Луіс Сантана, Андрес Вераменді, Вадим Пісарев, Микола Цискарідзе, Анастасія Волочкова, Андрій Уваров, Олена Казакова.

Читати профайл Володимира Врубльовського можна ТУТ.

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram