До Кабінету експертів долучилися нові резиденти: військовий журналіст та спеціаліст по реабілітації

Актуально
27.04.2022
До Кабінету експертів долучилися нові резиденти: військовий журналіст та спеціаліст по реабілітації

Аналітичний центр руху «Всі разом!» – формація Кабінет експертів поповнився новими людьми. До центру долучився полковник, військовий журналіст – Руслан Ткачук та експерт по соціальній роботі, реабілітації та благодійності – Євгеній Полозюк. Загалом аналітична платформа Кабінет експертів налічує понад 60 професійних авторитетних спеціалістів в різних галузях. А також майже 10 аналітиків. Усі експерти проходять ретельний відбір та відповідають своєму званню спеціаліста певної сфери.

Формація Кабінет експертів зібрала вибірку спеціалістів із усієї України. Також окремо створено поділ на галузі: «гендер», антикорупція, батьківство, медіа, благодійність, громадський сектор, державне управління, економіка, нерухомість, органи влади тощо. Загалом – 34 тематичних галузі.

До галузі медіа та оборона долучився резидент Руслан Ткачук. Область його науково-практичних інтересів – інформаційна та військова сфери, антикорупційна журналістика. Досвід експерта досить обширний: офіцер мобільної прес-групи Команудвання сил оборони Запорізького краю, речник Командування Сил оборони та виконуючий обов’язки редактора, відповідального прес-секретаря та кореспондента прифронтової газети “Козацька слава”. Кореспондент-організатор газети “Голос воїна” (128 Закарпатська дивізія). Газета Міноборони “Народна армія” (у різних відділах), відділ публіцистики журнал МОУ “Військо України”. Автор і ведучий програм на Емігрантському радіо – “Героя слава” та “Чистий четвер” (релігійна тематика).

Був речником штабу АТО в Луганській області. Випустив дві книги у співавторстві: “Інформаційна безпека країни в контексті україно-російського конфлікту” та збірка нарисів “На межі горя та надії”.

У березні 2022 за власною інінціативою призваний у ЗСУ. З 11 березня – спеціальний кореспондент Інформаційного агенства МОУ АрміяInform.

До галузі благодійності та громадського сектору долучився резидент Євгеній Полозюк. Область його науково-практичних інтересів – соціальна робота, реабілітація алко-, наркозалежних та безхатченків. Досвід в цій сфері у Євгена досить великий – понад 20 років соціальної роботи з реабілітації нарко-, алко та бездомних людей. Євген є організатором пункту обігріву а Дарницькому районі для безхатченків, директором притулку для безхатченків. Голова громадської організації “Нагодуй голодних”. Пастор євангельської церкви.

Євгеній Полозюк був гостем програми Кабінет експертів на тему безхатченків. Переглянути випуск можна ТУТ.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram