Про смерть фемінізму – у першому випуску програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Актуально
08.04.2020
Про смерть фемінізму – у першому випуску програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Сьогодні опубліковано перший випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”. Він присвячений темі соціального явища фемінізму та його деструкційного прояву у вигляді українського руху феміністок. В гостях у знімальній студії була Юлія Федосюк – аналітик формації Кабінету експертів, лідер консервативної жіночої організації “Срібло Троянди”.

Минув рівно місяць від святкування в Україні Міжнародного дня жінок – 8 березня. Саме в цей день жіноча організація «Срібло Троянди» здійснила акцію символічного поховання доктрини фемінізму, під час щорічного «Марш жінок» у Києві. Михайлівська площа стала ареною цього дійства. Активістки “Срібла Троянди” винесли труну, на якій було написано “фемінізм” та влаштували цілу поховальну церемонію.Це викликало неабиякий резонанс у ЗМІ та українській феміністичній спільноті. Позаяк у багатьох акція спровокувала низку запитань. Тому, ми запросили Юлію Федосюк розказати про  подію місячної давнини. Ми також попросили її пояснити, чому фемінізм на заході вже давно помер і в Україні немає сенсу займатись інтелектуальною некрофілією на його могилі.  Розмова вийшла гострою та цікавою.

“Фемінізм не звільняє жінку, а порушує її право на власну суб’єктність та знецінює суто жіночий всесвіт, змушуючи наслідувати чоловічу особистість. Консервативна українська етика наполягає на тому, що представники обох статей повинні залишатись собою, кристалізуючи ті риси, що власне і роблять одних чоловіками, а інших – жінками”, – говорить Юлія Федосюк.

Обов’язково, подивіться повний випуск програми “КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ: Некролог фемінізму”

Програма була створена за мотивами аналітичної та одноіменної статті Юлії Федосюк, опублікованої нещодавно на сайті руху “Всі разом!”. Ознайомитися з текстовою версією “Некролога фемінізму” можна за цим посиланням.

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на канал Кабінету експертів!

Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram