Депутатів міськради Кривого Рогу забезпечили ресурсами на сімейну тематику

Актуально
26.05.2021
Депутатів міськради Кривого Рогу забезпечили ресурсами на сімейну тематику

26 травня депутати Криворізької міської ради отримали інформаційно-просвітницькі матеріали та сувеніри від депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю». Так, всім нагадано про головні цінності суспільства, а також про те, що триває процес вступу депутатів, які розділяють ідеї та цілі цього об’єднання.

Депутатам міської ради Кривого Рогу вручили подарункові пакети із ресурсами на сімейну тематику. У подарункових пакетах знаходився Меморандум депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю», брошури «В Україні вирізають сім’ю!» та «ЛГБТ-розшифрування», а також сувеніри: брендовані магніти всеукраїнського руху «Всі разом – за сім’ю!», блокноти і ручки.

Всі депутати мали змогу ознайомитися із Меморандумом депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю», в якому декларується намір плекання суспільства, де сім’ї та сімейні цінності є ключовим пріоритетом. В тексті наголошується на необхідності збереження природної суті подружжя та родини – законного союзу чоловіка та жінки, які народжують, приймають та виховують дітей.

«Мотив нашого об’єднання – конституційний принцип відповідальності перед Богом, нинішнім та прийдешніми поколіннями. Ми прагнемо розбудовувати нашу громаду в інтересах її мешканців, задля блага родин. Сталий розвиток на принципах компетенції та традиційних для України цінностей – наша спільна місія», – йдеться у Меморандумі.

У документі також наголошується на намірах депутатської групи здійснювати комплексні зусилля для популяризації інституту сім’ї, підтримки відповідального батьківства та материнства, захисту людського життя від моменту зачаття до моменту природної смерті.

Ініціатором цієї шляхетної акції став голова депутатської групи «Кривий Ріг за сім’ю» Олег Подкопаєв. Він коментує: «Сімейні цінності – це, по-перше, красиво. По-друге, зручно та практично. Хочеться подякувати тим депутатам, які в цей непростий час відкрито захищають природні сімейні цінності та протистоять руйнівній ЛГБТ-ідеології. І, користуючись випадком, запросити депутатів інших фракцій приєднатися до нашої ініціативи. Приходьте!».

Слід зазначити, що під час виступів депутатів на електронному табло міськради висвітлюється їх партійна належність, а також те, що вони є членами групи “Кривий Ріг за сім’ю”.

Двома днями раніше, 24 травня, окремі подарунки отримали 16 депутатів від партії «Слуга народу», які входять до складу «Кривий Ріг за сім’ю!». Всі вони підтримують надані декларативи у тексті Меморандуму, тому що мають спільне та чітке бачення розвитку міста.

У контексті актуальних викликів існує необхідність єднати політичні зусилля для підтримки інституту природної сім’ї як основи існування української держави. Рух «Всі разом!» закликає депутатів місцевих рад всіх рівнів ініціювати створення міжфракційного депутатського об’єднання «Всі разом – за сім’ю!», шляхом підписання відповідного МЕМОРАНДУМУ. Завдання – плекання суспільства, де сім’ї і сімейні цінності є ключовим пріоритетом суспільної традиції і державної політики.

Читайте також по темі: “Кривий Ріг за сім’ю”: у міській раді створили нову депутатську групу

Рух “Всі разом!” закликає депутатів місцевих рад об’єднатися для підтримки інституту сім’ї

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram