«Дай нам сил» – нова пісня для натхнення та мотивації українців

Актуально
25.05.2023
«Дай нам сил» – нова пісня для натхнення та мотивації українців

«Дай нам сил» – це нова пісня-молитва, що стала доступною на всіх платформах 12 травня 2023 року. Музичний продюсер пісні – автор Нікіта Ісаков. До створення також долучився продюсер Артур Бондарчук. Трек виконаний у жанрі сучасного українського інді-поп.

Нікіта розповідає, що це не просто пісня, а прохання до Бога підтримати і дати сил пройти ті страждання, які спіткали українців. Пісня була написана протягом останнього року. Це емоції і слова, які стали близькі багатьом українцям.

Під відео на платформі YouTube зазначили: «Композиція присвячується українському народу, який незаслужено страждає від російської військової агресії, з молитвою про мир та перемогу добра над злом».

У кліпі режисер Ілія Бутурлін зумів передати глибину почуттів, які викликає ця композиція. У музичному відео можна побачити різних українців, які зіткнулися з нелегкими випробуваннями та втратами, але завдяки вірі та незламному духу, все ж таки проходять страшні події на своєму шляху. У зйомках в Києві брали участь: відомий військовослужбовець ЗСУ – Олександр Будько (Терен), що втратив дві ноги на війні, актриса театру та кіно – Ольга Собко.

Творча робота «Дай нам сил» покликана стати натхненням та мотивацією для кожного українця. Ця пісня нагадує нам, що незважаючи на все, ми зможемо пройти усі перешкоди і здобути перемогу, адже з нами правда і Бог.

Нікіта Ісаков – 27-річний український автор і виконавець пісень, продюсер та режисер з Києва. За свій творчий шлях випустив 3 власні альбоми та 9 кліпів. Під час повномасштабної війни був учасником благодійного концертного туру «A Double Joy Christmas `22» містами США на підтримку України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram