Британського священика звинуватили у екстремізмі за проповідь

Актуально
24.05.2021
Британського священика звинуватили у екстремізмі за проповідь

У Великобританії преподобний доктор Бернард Рендалл був звільнений з посади шкільного капелана за проповідь, яку він виголосив у школі на тему «Політика ідентичності». За підтримки Християнського правового центру Бернард Рендалл подав проти Трент Колледжу (Trent College) позов до суду за дискримінацію, переслідування, віктимізацію та несправедливе звільнення.

Він прокоментував свій випадок так: «Моя історія свідчить  іншим християнам, про те, що у Великобританії обмежується свобода говорити про свою віру. Здається, недостатньо просто «терпіти» ЛГБТ-ідеологію. Ви повинні прийняти це без сумнівів, і жодні дебати не дозволяються без серйозних наслідків. Хтось інший вирішить, що є прийнятно, а що – ні , і раптом ти можеш стати ізгоєм, можливо, до кінця свого життя».

«У християнській школі я був для них занадто релігійним. Коли я прочитав звинувачення на свою адресу, був вражений. Священика Англійської Церкви, який говорить про переконання Англійської Церкви, оголошують жорстоким екстремістом. Треба протидіяти цьому».

Джерело 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram