Біла Церква: «Наше місто відчуває потужну підтримку від руху «Всі разом!»

Актуально
22.05.2020
Біла Церква: «Наше місто відчуває потужну підтримку від руху «Всі разом!»

Організатори сімейного фестивалю та громадські діячі Білої Церкви (Київська обл.) привітали громадський рух «Всі разом!» з ювілеєм. Команда міста провела вже два масштабних проекти для родин та має натхнення надалі продовжувати активну та плідну співпрацю.

Олексій Кудінов, голова оргкомітету фестивалю «Всі разом – за сім`ю»: «Біла Церква вітає рух «Всі разом!» з 10-річчям. Ми частина загальноукраїнської команди та рухаємося вперед разом».

Марія Скрипак, член оргкомітету Руху реформації в Білій Церкві, сімейний консультант: «Ще 10 років тому ми завжди говорили: «Проти чого ми?». Але сьогодні настав час підняти свій голос і сказати «За що ми?»: за сім`ю, за дітей, і стояти за тих, хто цього потребує. Дякуємо, що ми можемо робити всі разом цю справу,це діло на благо нашого суспільства . Дякуємо, що сьогодні ми всі разом можемо творити історію. Дякуємо за ту незриму роботу, яка дійсно впливає на наше майбутнє: за законопроекти, за програми сімейні і за те, що сьогодні дійсно творить історію і майбутнє для наших дітей».

Олег Кірілков , керівник відділу культури, музикант, композитор: «Хочемо подякувати громадському руху «Всі разом!» за їхні чудові проекти, натхнення, що ми можемо підтримувати справжню українську сім`ю, сімейні цінності, здоровий образ життя. Це чудова організація, яка надихнула нас, в Білій Церкві, вже зробити два масштабних сімейних проекти і я сподіваюсь ми будемо продовжувати з вами рухатись в цьому напрямку”.

Олександр Возний, голова Руху Реформації у Білій Церкві: «Вітаємо громадський рух «Всі разом!» з річницею і хочемо подякувати за те, що пробудили в Білій Церкві те, що ми є частиною Київщини, показали той великий об’єм роботи, який був до цього не початий. Бажаємо разом рухатися до розбудови міцного суспільства через міцну сім`ю. Всього вам найкращого».

Давид Котовський, сектор молоді та спорту у Білій Церкві: «Сім`я – це джерело єдності та любові. Віримо, що це тільки початок великої роботи, в якій ми будемо працювати з нашою молоддю, з нашими дітьми за для того, щоб будувати їхнє життя на правильних цінностях: любові, поваги і вірі у нашого єдиного Бога».

Олексій Кудінов, голова оргкомітету фестивалю «Всі разом – за сім`ю»: «Наше місто відчуває потужну підтримку від руху «Всі разом!» та ми сподіваємось на плідну співпрацю в наступні роки».

Громадський рух «Всі разом!» продовжує приймати вітання з 10-ти річчям.
Ви можете надіслати привітання за цими контактами і реквізитами.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram