Бійці ЗСУ засуджують проведення т.з. «Маршу рівності». Екстрені відеозвернення з фронту

Актуально
12.06.2024
Бійці ЗСУ засуджують проведення т.з. «Маршу рівності». Екстрені відеозвернення з фронту

Абсолютна більшість українських військовослужбовців захищають свої сім’ї, рідних та майбутнє українських дітей. Натомість, радикальні ліві активісти проводять у столиці антисімейні заходи «КиївПрайд» та «Марш рівності». Це в свою чергу спричинило незадоволення у військовослужбовців ЗСУ. Свої думки з цього приводу висловили: Ірина Драгущак, корегувальник, артвзвод батальйону ім. Т. «Хаммера»; Олександр Стефанишин, радіотелефоніст 41 омбр; Євген, навідник міномета, 241 бригада, підрозділ «Карпатьска Січ»; Іван, військовослужбовець 5 ошбр; Максим «Преподобний», батальйон Донбас НГУ; Назар Сарабун, командир роти вогневої підтримки батальйону ім. Хаммера.

Вони наголошують, що своїми діями лгбт-представники зневажають жертовність захисників, адже військові засуджують проведення так званих «прайдів». Бо це несе за собою багато негативних наслідків та загалом є просуванням неомарксизму в Україні. Військові вимагають зайнятися такими пропагандистами та прогнати з нашої землі людей, які є спільниками наших ворогів. Бійці зазначають, що вони боряться за сімейні цінності, а не наративи лгбт-пропагандистів. Свої думки щодо «КиївПрайду» та «Маршу рівності» військовослужбовці висловили записавши відео з передової.

Ірина Драгущак, корегувальник, артвзвод батальйону ім. Т. «Хаммера»

«В час, коли в Україні точиться велика і свята битва за саме буття української нації; за життя і виживання нас, як народу; за нашу державність і незалежність. В час, коли в Україні демографічна криза і рівень народжуваності сягає одного з найгірших у світі – ліві активісти приїжджають з-за кордону і проводять у Києві ряд антисімейних заходів. Вони хочуть цього року знову крокувати нашою столицею з марксистським, веселковим прапором і скандувати свої гасла. В ЛГБТ-рухах давно не йдеться про захист прав якоїсь маленької групки меншин, а про зміну суспільних норм. Про диктатуру своїх ідей і постулатів. Зокрема про те, щоб наших дітей в школі вчили не про дві статі, а про «500 гендерів». А сім’ю, як союз чоловіка та жінки відкидали як стереотип. Ось за що боряться ці рухи і це зовсім не те, за що воюємо ми».

Олександр Стефанишин, радіотелефоніст 41 омбр

«Щодо різних гендерів, то звісно я, як християнин, висловлюю своє рішуче ні. Оскільки Господь дав як наказ, створив людину на свій образ і подобу як чоловіка і жінку. Він створив дві статі і дав наказ і обітницю плодитись, розмножуватись і наповнювати всю землю. Тож я за те, щоб створювались сім’ї між чоловіком і жінкою, бо так створив Господь. Це є природньо і Богом благословенно»

Євген, навідник міномета, 241 бригада, підрозділ «Карпатьска Січ»

«Лгбт-угрупування пропагує ліво-марксистські ідеї, від яких Україна страждала багато десятиліть. Проводити процес декомунізації та одночасно толерувати гей-паради – не сумісні явища. Ми дякуємо усім активістам і організаціям, які у нашому тилу захищають та просувають сімейні вартості. Долучайтеся до них – це дуже важливо. Нехай після нашої важкої боротьби засяє життя, а не смерть»

Іван, військовослужбовець 5 ошбр

«Дуже прикро, що ми тут, на фронті, здобуваємо перемогу для української нації, а в той же час, в тилу відбуваються прикрі речі. Йде мова про якесь зібрання лгбт, яке протирічить нашим цінностям, родинним цінностям. Власне дуже прикро, бо якщо подивитись навкруги, то ми тут таких людей не зустрічаємо. Я тут доброволець і, дякувати Богу, за понад два з половиною роки не бачив жодної людини, яка воювала за цінності лгбт. Поруч люди, які воюють за Україну та українські цінності, за родинні цінності. Прохання до українського народу всіляко протирічити цьому і не давати, аби в тилу намагалися якось розколоти чи підірвати нашу силу та єдність. Будьмо пильні та мудрі. Слава Україні!»

Максим «Преподобний», батальйон Донбас НГУ

«Основна мета неомарксистів, такого руху як лгбт – це зруйнувати християнську цивілізацію, зруйнувати церкву та зруйнувати моральні цінності сім’ї. Коли я запитую у представників лгбт їхню ідею, вони кажуть: наша ідея – бути рівними. Я їм відповідаю, що це казали пролетаріат, і запитую звідки ці ідеї у них. А вони не знають звідки джерело їхнього походження та починають говорити про солідарність та толерантність. Брати та сестри, я дуже щиро дякую за те, що в тилу ви захищаєте християнські наративи. І саме сім’я – це країна і без сім’ї не буде нашої держави. Україна – це християнська країна і ми як військо – покладаємо свою надію на Господа. Ми Просимо Його допомоги. І нехай червень буде молитовним місяцем. Слава Україні!»

Назар Сарабун, командир роти вогневої підтримки батальйону ім. Хаммера

«В час, коли вже третій рік йде повномасштабна війна проти російської навали, у нас в країні з’являється ганебне явище. Це гей-парад політичного лгбт-руху, який має на меті зміни законодавства країни. І це в такий час, коли ми воюємо за традиційні українські сім’ї, за нашу українську землю, де споконвіків такі явища були ганебними, де всі наші ідеологеми стояли на фундаменті міцної традиційної сім’ї. Ми вимагаємо заборонити такі явища у воюючій країні, де гинуть найкращі сини і доньки націоналісти. Вимагаємо прогнати з нашої землі людей, які є спільниками наших ворогів, які підсилюють російські ІПСО. Вони кричали про те, що українські націоналісти, ті, хто перші стали в рядах на захист країни, повинні загинути і їм від того стане легше. Отож ми вимагаємо будь-які прояви лівацьких ідей, в час війни проти Росії, категорично заборонити і відстоювати права традиційної української сім’ї».

Нагадаємо, що 57 звернень військовослужбовців передані голові Київської Міської Військової Адміністрації Попку Сергію. В листах військові просять перенести “Марш рівності”.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram