Безкоштовні тролейбуси “Всі разом!” курсували у Кременчузі

Актуально
07.06.2019

01 червня відбувся фестиваль “Всі разом – за сім’ю!” у Кременчузі. Захід пройшов в рамках конкурсу на проведення вуличних заходів на сімейну тематику.

Фестиваль «Всі разом за сім’ю!» відбувся 01 червня у місті Кременчук Полтавської області. До проведення фестивалю містом курсували шість безкоштовних тролейбусів із афішами заходу. У міському транспорті волонтери фестивалю запрошували жителів Кременчуга взяти участь у сімейному святі.

У рамках заходу містяни пройшлися урочистою ходою вулицею Соборною від площі Незалежності до парку культури та відпочинку «Придніпровський».

Після ходи відбулося справжнє свято.  Під час фестивалю функціонували різні локації:  квести, ігри, розважальні локації та зони змагання, аквагрім, косоплетіння, солодка вата та інформаційно-просвітницькі локації. Під час заходу працювало кафе «Тато і я».

Головною метою фестивалю “Всі разом – за сім’ю!” є популяризація сімейних цінностей, демонстрація краси подружжя та розуміння важливості батьківства, материнства і дитинства,  підтримка споріднених зв’язків між поколіннями.

Заходи відбуваються представниками Громадської організації “Громадянський рух “Всі разом!” при підтримці Відділу національно-патріотичного виховання Міністерства молоді та спорту України.

На початку року було оголошено про конкурс заходів на сімейну тематику. Розгляд пропозицій тривав два місяці: з лютого по квітень. Переможцями було оголошено 5 міст: Рівне, Біла Церква, Миколаїв, Кременчук, Сєверодонецьк (Лисичанськ). Суми коштів, які міста отримують на проведення заходів, складає приблизно 60 тисяч гривень.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram