Бестселер “Христова стратегія навчання народів” вже в Україні!

Актуально
24.07.2020
Бестселер “Христова стратегія навчання народів” вже в Україні!

Довгоочікуваний бестселер Марка А.Білайлса “Христова стратегія навчання народів” тепер доступна для україномовного читача. Це прикладний посібник для суспільних лідерів, який навчає творенню суспільних змін через утвердження авторитету християнських цінностей у ключових сферах нашого життя, зокрема: освіта та інновації, ЗМІ, економіка та підприємництво, політика та державний менеджмент,  місцеве самоврядування, медицина тощо.

Марк А. Білайлс – є пастором помісної Церкви Заповіту у Шарлотсвіллі, штат Вірджинія. Понад 35 років він займається практичним душеопікунством. Одружений, має троє дітей та п’ять онуків. Доктор філософії, президент організації «Глобальна мережа трансформації», історик і викладач американської релігійної культури, багато років обіймав посаду голови Комітету з історичних ресурсів Шарлотсвілля. Багато років поспіль М.Білайлс займався освітою християнських лідерів у різних країнах світу.

Унікальність цієї книги в тому, що автор зібрав у ній найкращі практичні стратегії роботи церкви у суспільстві. Вона гідна стати настільним підручником з практичного служіння в галузях освіти та інновайцій, медіа, бізнесу та економіки, політики та влади. Рекомендуємо цю книгу пасторам, активістам та волонтерам просімейного руху, громадським діячам і всім християнам, які реалізують місію суспільних перетворень на основі християнських цінностей у своїх громадах.

Деталі замовлення книги, дізнавайтеся за телефоном: 067-912-3070 (Viber).

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram