«Нехай кожна дитина буде щасливою» – фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» у Скадовську

Актуально
26.05.2014

skadovsk_12

17 та 18 травня Всеукраїнський фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» у Скадовську пройшов під гаслами: нехай кожна дитина буде щасливою, нехай дитячим сміхом буде наповнений кожен дім та нехай ні одна дитина ніколи не побачить війни.

skadovsk_1

За словами організаторів свята, на початку заходу провели молитовне віче за Україну, потім молилися про Боже благословіння для сімей, щастя в оселях та взаєминах в родині. Після – ігри, конкурси, розваги та призи. Діти та дорослі утворили живий ланцюг, який символізував міцність і непорушність родинних зв’язків. Малюки ж грали в ігри, бігали та веселилися.

«З усього, що ми анонсували щодо заходу, все вийшло. Правда, ми розраховували на більшу кількість учасників», – говорить співорганізатор Олександр Яковлєв.

skadovsk_7 skadovsk_10 skadovsk_11

Разом з тим учасників привітала міська влада. Її представники наголосили, що родина – це велика відповідальність, постійна нелегка праця в турботах про ближніх, та однак це і велике щастя, яке дає любов своїх рідних, радість від успіхів найдорожчих людей.

Також відбулись мирна хода та концерт. У рамках свята учасники отримали квитки на атракціони, прогулянки на конях, до фотографа для сімейного фото, дивились сімейну комедію «Твої, мої, наші» у місцевому кінотеатрі.

Скадовчан з Міжнародним днем сім’ї також поздоровила колона автомобілів та мотоциклів. Транспорт був прикрашений державними прапорами і проїхав головними вулицями міста. Водії авто та байкери закріпили на своїх транспортних засобах плакати, зміст яких переконував у тому, що немає на світі нічого дорожчого, аніж міцна та дружна сім’я. Саме вона є фундаментом сильної та благополучної країни. Принаймні, так вважають Дмитро Теслюк та Юрій Стрілець, котрі очолили автопробіг.

Крім того, організатори свята відзначили подякою та подарунком декілька сімей. Це багатодітна сім’я, у якій шестеро дітей, будинок сімейного типу, де семеро діточок та соціально-активну родину.

skadovsk_3 skadovsk_6 skadovsk_7 skadovsk_8 skadovsk_9 skadovsk_10

Нагадаємо, Всеукраїнський фестиваль «Всі разом – за сім’ю!» приурочений до дня Сім’ї та Тижня подружжя. Фестивалі  також пройшли у Києві, Черкасах, Дніпропетровську, Львові тощо.

Прес-центр “Всі разом!” та за матеріалами chornomorec.com.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram