1 березня Правління руху «Всі разом!» визначилось з пріоритетами роботи

Актуально
07.03.2014

Vsirazom_banner_webУ суботу, 1 березня, члени Правління Громадянського руху «Всі разом!» зібралися, щоб обговорити суспільно-політичну ситуацію в Україні. Також учасники зустрічі обговорили формат роботи руху, можливість та потребу формування опікунської ради та розподілили пріоритети в роботі кожного учасника. 

Так, Адріан Буковинський, основною діяльністю якого є дошлюбне та сімейне консультування, запропонував створити спеціальний орган – сімейне лоббі, яке б мало авторитет на рівні законодавства. Адріан впевнений, що багато організацій руху «Всі разом!» об᾽єднані саме ідеєю захисту інституту сім᾽ї та підтримкою традиційних християнських цінностей в Україні.

Також питанням просування сімейної тематики на державному рівні висловив бажання надалі займатись і Олександр Озеруга, пастор«Церкви Живого Бога» у Вишгороді (Київська обл.).

Володимир Михайленко, представник Ради київської церкви «Скінія»та громадської організації «Маханаїм». Громади займаються комплексною реабілітацією особистостей, які потрапили у складні життєві обставини (після тюрем, різних типів залежностей). Тому пріоритет руху в роботі цих організацій обрано соціальну реабілітацію та адаптацію.

Представник християнської громади «Народ Божий» Тимофій Тупчик обрав пріоритет роботи руху «Всі разом!» – «безпечне суспільство». Адже займається центром лобіювання християнських цінностей на високому професійному рівні у законодавчу владу, юридичний блок, бізнес, освіту, культуру, ЗМІ. Наголосив на роботі над цим пріоритетом, а також – «Релігійна свобода» Руслан Кухарчук, голова «Всі разом!». Світлана Ротко, яка займається питаннями впровадженням християнської освіти в Україні, теж підтримала напрямок роботи «Релігійна свобода».

Ірина Нестеренко, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності компанії ФітКьорвс напрямком роботи у громадянському русі визначила – сім᾽ю та здоров᾽я, що пов᾽язано з її основною діяльністю.

За словами Олени Каширіної, для благодійного фонду «За гідність людини» найближчим напрямком роботи є якісна медицина та охорона здоров᾽я, так як фонд займається поширенням інформації про природні методи запліднення та боротьба з абортами через консультування лікарів-гінекологів.

Крім цього, всі разом обговорили можливість та потребу формування опікунської ради: співпраця з людьми, які безпосередньо не беруть участь у діяльності, а спостерігають з боку.

Такі засідання Правління організації «Всі разом!» плануються проводитись регулярно.

Нагадаємо, головними напрямками роботи громадянського руху «Всі разом!» є повноцінна сім᾽я, релігійна свобода, безпечне суспільство, міцне здоров᾽я та благодійність. Детальніше у спеціальному розділі на сайті «Всі разом!»

Прес-центр «Всі разом!»

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram