У Києві відбувся велопробіг проти наркоманії (фото)

Актуально
04.07.2013

velo_2 velo_3 velo_4 velo_5 velo_6 velo_7 velo_8 velo_9 velo_10У суботу 29 червня на Хрещатику розпочався велопробіг «Україна без наркотиків». Більше ста велосипедистів зібрались на центральній вулиці Києва, щоб відправитися з тематичною акцією вулицями міста. Задача організаторів – звернути громадську увагу до проблеми наркоманії, а також допомогти наркозалежним та їхнім родичам.

У заході брали участь колишні наркомани з багаторічним «досвідом», які давно та успішно живуть без цієї згубної звички. Вони своїм прикладом стверджують, що проблема наркоманії стосується усіх прошарків населення. Це проблема і бідних, і багатих; як благополучних, так і з проблемних сімей. Тому суспільство має бути єдиним в тому, аби протидіяти цьому смертельному пороку.
Також активісти говорять, що наркотична залежність – це не вирок. «У нашому колі – сотні людей, які кололися багато років, але тепер вони живуть повноцінним життям і вільні. Всі вони стверджують: «Вихід є!», – говорять учасники пробігу.
Вони запрошують наркозалежних до спілкування з однодумцями, де разом підтримують одне одного, займаються спортом, фізично працюють, а також моляться та читають Біблію. Все це у комплексі і дає лікувальний ефект.
Велопробіг урочисто закінчився на Троєщині.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram