Спортмістечко у Скадовську збирає гостей із різних міст

Актуально
12.06.2013

З 1 по 16 червня у Скадовську діє Спортивне містечко для всієї сім᾽ї. Воно розташувалося на центральній площі міста. Девіз проекту: «Щаслива сім᾽я – квітуча країна». Це вже регулярний захід у цьому курортному місті Херсонської області, передає корреспондент НХМ.

 

Організатори ставлять за мету популяризувати традиційні сімейні цінності. Тому все, що тут відбувається, спрямоване на побудову найкращих стосунків між чоловіками та дружинами, а також між дітьми та батьками.

spord_mist_skad1

Спортмістечко функціонує кожного дня вечорами та складається з багатьох секцій. Для любителів спорту встановлено два корти (для футболу та флорболу), тенісний стіл, сітка для бадмінтону.

spord_mist_skad2 spord_mist_skad3

Для дітей працюють батути, намети з іграшками; проводяться тематичні уроки, діти своїми руками майструють поробки.

spord_mist_skad4

В окремому наметі відбуваються сімейні та дошлюбні консультації. Тут працює спеціально запрошений гість Адріан Буковинський, кандидат наук, голова благодійного фонду «Сім᾽я».

spord_mist_skad5

Коли сонце сідає, на двох великих екранах починає роботу сімейний кінозал: передачі для дітей, музичні кліпи, сімейні програми, а також фільми. Поруч роздають тематичні листівки та брошюри, в тому числі про небезпеку так званої гендерної політики та ювенальної юстиції.

spord_mist_skad6

Всі учасники спортивного містечка безкоштовно забезпечуються водою та необхідною медичною допомогою.

spord_mist_skad7

Організували спортмістечко місцеві громадські організації та християнська церква «Алілуйя». Співорганізатором стала Скадовська міськрада. Та підтримують Скадовська райдержадміністрація та райрада.

spord_mist_skad8

У відкритті спортмістечка брав участь мер міста Олександр Гавриш. Під час свого виступу він сказав: «Ми хочемо, щоб спортивне містечко працювало на цьому місті кожного року. Адже тут популяризують здоровий спосіб життя та збереження духовних цінностей, що дуже важливо для підростаючого покоління. До того ж це чудова можливість добре провести час разом з усією родиною».

spord_mist_skad9

На відкритті  спортмістечка пастор Володимир Кухарчук, ініціатор та натхненник проекту, запросив гостей з Києва – актора Олексія Хруса та хореографа, учасницю телепроекту «Х-фактор» Каріну Пагаву. Найближчими днями очікується візит виконавиці Анастасії Яценко, а також силової команди під керівництвом Олексія Селіфанова.

spord_mist_skad10 spord_mist_skad11 spord_mist_skad12

 

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram