«Всі разом – за сім᾽ю» у Севастополі

Актуально
07.06.2013

У травні регіонами України пролунали соціальні акції “Всі разом – за сім᾽ю” (11 травня – Суми, 19 травня – Харків, 25 травня – Київ та 26 травня у Севастополі).

У Севастополі захід провели Севастопільська громадська молодіжна організація “Ельва” та мережа фітнес-клубів FitCurves, які об᾽єдналися з метою підвищити цінність традиційної сім᾽ї. Більше ніж 150 учасників акції влаштували урочистий парад сімей від театру ім. Луначарського по головній алеї Приморського бульвару до площі Нахімова. Під час ходи вони скандували “МАМА, ПАПА, Я – ЩАСЛИВА СІМ᾽Я”. А на самій площі на них чекав святковий концерт.

Наше минуле, теперішнє та майбутнє тісно пов᾽язано із родиною. Тільки в родині людина може нормально розвинутись як особистість. «Ми за здорові традиційні сімейні цінності» – висловлювалися учасники акції.

ВІДГУКИ УЧАСНИКІВ АКЦІЇ:

СВІТЛАНА ПАНЮШКІНА, спеціаліст фітнес-клубу FitCurves: «26 травня ми брали участь в акції за здорову традиційну сім᾽ю. Було приємно спостерігати: прийшли дуже багато сімей, причому різних поколінь. Були зовсім молоді родини з маленькими дітьми та сімейні пари похилого віку. Севастополь – за традиційні сім᾽ї ! Багато сімей приєдналися до нашої дружної ходи, адже неділя-сімейний день, коли батьки разом з дітьми виходять на спільну прогулянку центром міста. Це був відмінний вихідний! Чудовий концерт, в якому брали участь багацько організацій! Батьки з дітлахами брали участь в іграх та танцях , а ввечері щасливими розійшлися по домівках».

ДМИТРО (ФОТОГРАФ): «Я прийшов підтримати ходу на честь свята родини тому, що розумію виключно стандартні сім᾽ї – з мамою та батьком. Тільки така родина може повноцінно розвиватися та дарувати соціуму правильно вихованих дітей».

ОЛЕНА КОВАЛЕНКО, керівник танцювальної студії «Імпакт»: «Велике дякую організаторам концерту до Дня Сім᾽ї! Свято вийшло яскравим та веселим! Та, що найголовніше, думаю, була досягнута мета – ще раз донести сімейні та моральні цінності до свідомості мешканців нашого міста! Радісно, що глядачі були з дітьми, що створювало сімейну атмосферу по-справжньому! Вразило, як радісно приймали наших танцюристів: і діточок, і дорослих! Велике дякую ще раз за запрошення – завжди раді таким теплим та веселим заходам!»

АЛЛА БАБИЧ: «Кожен з нас хоче кращого для своїх дітей. В мене є син, і мені небайдуже, у якій державі він буде жити та якими законами виховуватись. Та я сьогодні на цьому святі тому, що для мене дуже важливі сімейні цінності, цінності традиційної родини!!! А також я впевнена, що народні депутати – це обрані нами люди, які пишуть закони для нас. І вони можуть дізнатися, що ми хочемо, тільки тоді, коли ми вийдемо на вулиці та скажемо їм про це. Може, хтось скаже, що я наївна, але я вірю!!!»

ГОСТІ СВЯТА:

– пастор Християнської церкви “Дім Хліба” Шкурат Юрій Леонідович

-Каракуц Любов Миколаївна, президент Благодійного фонду “Ковчег”, почесний громадянин Нахімовського р-ну, мати-героїня  (13 дітей)

-група “Курага”

танцювальна студія “Імпакт” під керівництвом Олени Коваленко

солісти народного ансамблю “Галатея” Анастасія Калугіна та Богдан Березовський

молодий  талановитий вокаліст Валентин Чубун

шоу-студії свят “Бомбей” та “Хеппі”

Крім того, дівчата мережі фітнес-клубів, організаторів акції, з танцювальним проектом  FitCurves & Zumba.

Атмосферу свята та радості створила також неповторна ведуча Вікторія Гасенко, одна з організаторів акції.

Sevast_1 Sevast_2

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram