Значний і суттєвий фактор Ірану в геополітиці Близького Сходу та війні в Україні. Едуард Юрченко у програмі Кабінет експертів

Експертиза
26.09.2022
Значний і суттєвий фактор Ірану в геополітиці Близького Сходу та війні в Україні. Едуард Юрченко у програмі Кабінет експертів

Іран тримає нейтралітет чи все ж допомагає Росії? Бунти та революції, захоплення влади в різних містах Ірану, але як це стосується України? Едуард Юрченко, став провідним експертом у питанні ісламської країни. Новий випуск саме про Іран, про можливість дружби з нею, чи все-таки ні?

Нам слід бути в курсі того, що відбувається в цій країні, тому що зараз вона має значення для нас. Культура, життя, традиції – це все відрізняється від української культури. Тому ми провели аналітику по деяким питанням пов’язаними з політичною сферою життя іранців, і не тільки. Для того, щоб ви змогли краще зрозуміти в чому суть питання. І чи є місце даній тематиці на інформаційному просторі українців.

«Сама територія Ірану відіграє колосальну роль і для української перспективи… Його значення для Близького Сходу, Центральної Азії, Євразії в цілому, та конкретно для України й Східної Європи буде завжди дуже високим», – зазначає експерт. Про це говорить географія, а точніше хороша транспортна розв’язка. Але більшість західних країн вважають Іран, як надзвичайну загрозу, особливо при виникненні ядерної зброї. Чи може Україна приєднатись до думки заходу?

Аналізували загибель молодої дівчини, яка загинула після затримання поліцією та звинувачувалась у відсутності на ній хіджабу. Але Едуард Юрченко говорить: «Проблема має багато факторів, а нам подається абсолютно збочене бачення ситуації». Безумовно, це трагедія. Як проаналізував нетипову ситуацію наш гість, дивіться у випуску.

Як раніше, повідомив речник президента Сергій Никифоров, Володимир Зеленський вирішив розібратися з питанням іранських безпілотників, якими користуються російські військові. У п’ятницю він доручив Міністерству закордонних справ відреагувати на кроки Ірану щодо небезпеки територіальної цілісності України.

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!” — формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!
Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram