Що не так зі Стамбульською конвенцією? Це відео дає відповіді!

Експертиза
10.07.2020
Що не так зі Стамбульською конвенцією? Це відео дає відповіді!

Конвенція Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами. Це повна назва документу, який більше відомий як Стамбульська конвенція. Цей скандальний міжнародний документ відмовилися ратифікувати багато країн Євросоюзу, а також Велика Британія. Конвенція містить багато суперечливих норм, у тому числі впроваджує дефініцію гендеру як соціального конструкту, просуваючи це у законодавство у освітню галузь кожної країни.

У КАБІНЕТІ ЕКСПЕРТІВ ми обговорили найпроблемніші місця документу з Романом Лабою. Він – директор всеукраїнського бюро у справах душпастирства родин при Конференції римо-католицьких єпископів в Україні, доктор біблійного богослов’я.

Експерт наголошує, що Стамбульська конвенція ігнорує основні чинники насилля: алкоголізм, руйнування сімейних уз, сексуалізація образу жінки. Також вона підриває основи демократії через втручання у суверенне право батьків виховувати своїх дітей, через порушення принципу субсидіарності. Документ сприяє сексуалізації дітей та покликаний «викорінювати стереотипні гендерні ролі». А ще «Стамбул» суттєво вдарить по бюджету України. Саме тому українці вимагають, щоб Верховна Рада відмовилися від спроб ратифікації.

Дивіться прямо зараз унікальний аналіз всіх прихованих фактів про скандальну Стамбульську конвенцію:

Детальна юридична аналітика по Стамбульській конвенції – ТУТ!

А ще днями на Рівненщині встановили білборди проти Стамбульської конвенції.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram