Перемога правих у Європарламенті, вплив Росії на політику у Європі та гроші на гендер

Експертиза
12.06.2024
Перемога правих у Європарламенті, вплив Росії на політику у Європі та гроші на гендер

У новому випуску Кабінет експертів говоримо на одну з найсвіжіших тем – перемога правих політичних сил у Європарламенті. «Ми справді маємо активізуватись на дипломатичному рівні та на рівні нашої діаспори. Адже можливості втручатися чи розповідати, як діяти політичним силам Європейського Союзу ми не маємо, а окупант цинічно цим займається. В тому числі, він приділяв величезні ресурси виборам до Європарламенту. Частково результат крайніх-лівих партій, це зусилля терористки-Росії», – зазначає Василь Мокан, народний депутат України та член Комітету молоді і спорту.

Що означає перемога правих політичних сил та хто є її ключовими обличчями? Про це розповідаємо у цьому випуску. Гість говорить: «Мені здається, що проукраїнськість збереглась у двох основних політичних групах Європарламенту». Однак, зауважує, що це не означає, ніби тепер у Європарламенті будуть голосувати лише в інтересах України. Проте вони точно збережуть курс фінансово-військової допомоги.

«Україні треба докласти зусилля, щоб західні традиціоналісти почали асоціювати Україну з традиційними цінностями, а не Росію», – сказав ведучий Руслан Кухарчук. Також додає, що під час його зустрічей з консервативними політиками відстежує таку тенденцію їхніх думок, ніби Росія є захисником традиційних цінностей.

Дивіться новий випуск програми Кабінет експертів про те, як держава-терорист впливає на політичні процеси у Європі. Хто виділяє кошти на подолання «гендерних стереотипів», пропаганду лгбт-угрупування у суспільстві та інші антихристиянські речі?

Нагадаємо, що Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!”. Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram