Мобілізація в Росії, вірогідність ядерки, призначення України. Дмитро Корчинський у Кабінеті експертів

Експертиза
22.09.2022
Мобілізація в Росії, вірогідність ядерки, призначення України. Дмитро Корчинський у Кабінеті експертів

Оголошення Путіним часткової мобілізації в РФ стало однією з тем нового випуску Кабінету експертів. Розмова про це в нашій студії – з Дмитром Корчинським. Чи є подібна заява приводом для стресу та переживань українців? Відповідаючи на питання, якою була його особиста реакція на мобілізацію, Корчинський відповідає: «Зрадів. Зараз все, що робить Путін, нам на руку, взагалі він посланий нам Богом. Він сам долучився до дезінтеграції Російської Федерації».

Для підтвердження цієї тези гість студії також звертає увагу, що Путін фактично знищує Співдружність Незалежних Держав (СНД) та Організацію Договору про колективну безпеку (ОДКБ). Він відкинув всіх своїх потенційних союзників, включаючи Китай та Індію на яку розраховував. «А тепер він ще й залякує населення ерефії та деморалізує його остаточно цією мобілізацією», – говорить Корчинський. Путін сам заганяє свою країну та народ в глухий кут, але при цьому йому вдається наносити шкоду іншим країнам.

Щодо погроз ядерною зброєю, Дмитро Олександрович зазначає: «Я думаю, що це маловірогідна перспектива. По-перше тому, що для застосування ядерної зброї треба мати духовитість, якої немає у Путіна. По-друге, для її застосування потрібні рішення великої кількості людей. Тобто, це рішення не може приймати одна людина. Фактично всі ці люди, окрім Путіна категорично бояться цього. І він не хоче, але всі інші хочуть ще менше».

Також в бесіді йшлося про багато інших аспектів нинішнього періоду:
– Чи може бути європейське майбутнє в РФ;
– Про спроби заходу перетворити Росію на цивілізовану країну;
– Смерть, страждання і участь Бога;
– Дух українського народу, який захоплює;
– Коли все закінчиться перемогою України.

Нагадаємо, що Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!” Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram