Ігор Луценко про систему військової служби, аеророзвідку та роль байрактарів. Програма Кабінет експертів

Експертиза
25.08.2022
Ігор Луценко про систему військової служби, аеророзвідку та роль байрактарів. Програма Кабінет експертів

Україна зараз проходить цікавий історичний процес, коли люди, які перебували в органах влади, зараз на фронті. Яскравий приклад тому – Ігор Луценко, журналіст, громадський діяч, народний депутат VIII скликання. Він став гостем програми Кабінет експертів і розповів чому правило не діє навпаки – в українському політикумі військовослужбовцям втриматися вкрай важко.

Ігор Луценко служить в аеророзвідці. Він окреслив ситуацію з розвідкою та нанесенням повітряних ударів в українській армії. Не оминули тему Байрактарів та перебільшені чутки про російські Орлани. Ігор розповів про складнощі служби в тих сферах, де є відголоски радянської системи армії. А також заявив, що відсидітися у цій війні не вдасться нікому. Це означає що чим ширше буде залучення цивільного населення у війні, тим швидше ми зможемо розраховувати на перемогу в цій війні.

«Зрозуміти, що таке армія, можна, будучи волонтером. А зрозуміти, що таке волонтерство, можна, будучи другом чи помічником волонтера. Не обов’язково бути військовим кожному українцю, треба просто бути свідомим», – констатував гість програми. І додав: «Попри песимізм і суцільне відчуття горя навколо, я відчуваю, що промисел вищих сил в екзистенційній нашій перемозі. І все те, що ми робимо, не буде дарма, і завтра-післязавтра це проросте і дасть нам результат».

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!

Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram