Фронт Євгена Карася – за два тижні до початку війни. Євген Карась у програмі КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Експертиза
17.03.2022
Фронт Євгена Карася – за два тижні до початку війни. Євген Карась у програмі КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ

Євген Карась, голова руху «Суспільство майбутнього», нині виконує бойові задачі на різних ділянках України. В період війни він став популярним транслятором новин з фронту. Його відео з передової набирають мільйон переглядів, а телеграм канал із 3 тисяч підписників зріс до 150 тисяч. А за кілька днів до повномасштабного вторгнення росії в нашу державу, він побував в студії програми Кабінет експертів, де розповів чим займається останні чотири роки. Зокрема, це антинаркотична діяльність. За цей час він і його команда із 200 волонтерів заблокували 21 500 телеграм каналів, які розповсюджували наркотики.

«Існує принципова різниця між наркозалежними людьми в 90-ті і зараз. Тоді всі розуміли, що наркотики – це зло. Навіть наркомани, і це не піддавалося сумніву. А зараз наркотики стали гламурними, канабіс просувають на всіх рівнях і ті, хто бореться проти цього, тепер маргінал, – каже Карась. І додає: Геноцид 90-х був більш толерантним, бо це були органічні речовини, які впливали на фізичне здоров’я людини. А зараз синтезовані наркотики впливають на мозок, повертаючи людину до стану вчитися говорити і розуміти хто ти».

У програмі Євген Карась розказує про «Подільський наркокластер», як ЛГБТ проникло в «наркокультуру» і як на це все реагує поліція. Проблема в тому, вважає гість студії, що в нарколобістів претензія на суспільне, культурне і політичне домінування.

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал!

Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram