Чоловіки в жіночих туалетах та інші баги гендеру. Нова книга. | Владислав Кириченко #КЕ

Експертиза
15.11.2023
Чоловіки в жіночих туалетах та інші баги гендеру. Нова книга. | Владислав Кириченко #КЕ

«Трансгендерні переходи у підлітковому віці – це знущання над підлітками»– зауважив ведучий Руслан Кухарчук у новому випуску Кабінет експертів.

У студії програми відбулась розмова із засновником видавництва «Наш формат» Владиславом Кириченко. Предметна бесіда розпочалась з конкретного, а потім продовжилась до більш загального.

Нещодавно видавництво «Наш формат» видало книгу з назвою «Кінець гендеру. Розвінчання міфів про стать та ідентичність». Про що книга і чому її вирішили видати? У книзі автор і в минулому феміністка Дебра Со говорить, що жінка є жінка, чоловік є чоловіком. Трансгендерні переходи у підлітковому віці – це знущання. Адже потім вони виростають, чинять самогубства, бо розуміють, що зробили помилку.

У студії зауважили, що у книзі висвітлено реальну позицію Заходу, а саме проти панування гендеризму. Автор також підкреслила переваги різності чоловіка і жінки, і які водночас чудово доповнюють одне одного.

На запитання, чому вирішили видати дану книгу, засновник видавництва сказав: «Ми видавництво з чіткою ідеологією, ми право-консервативні. Видавництво, що стоїть на здорових засадах та державотворенні».

Також у студії зачепили теми трансгендерних переходів та жінок у шахтах. Владислав Кириченко сказав, що є норма – еволюції, генетики, природи і від цього нікуди не дітись. Якби не намагались представники ЛГБТ це змінити.

Щодо жінок, шахт та заводів. Що саме мається на увазі? Йдеться про маскулінність, що набуває популярності у сучасному світі. Чому ми повертаємось знову до того, що вже проходили у СРСР? Адже наразі – це просувається як щось сучасне й «модне». Проте, насправді – це те що було у всім відомому Совку. Більше про це та деградацію професійних навичок – дивіться у новому випуску Кабінет експертів із засновником видавництва «Наш формат».

Також у студії ви почуєте про американських правих – що про них говорять ЗМІ, кого насправді підтримують у російсько-українській війні?

Приємного перегляду!

Нагадаємо, що Кабінет експертів – це аналітичний центр руху “Всі разом!”. Його резиденти генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Щотижня ютуб-канал Кабінету експертів публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проектів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram