Мусимо підтримати сім’ю на виборах

Експертиза
27.08.2020
Мусимо підтримати сім’ю на виборах

За останні три роки, понад 80 місцевих рад різних рівнів проголосували звернення до центральних органів влади у захист сім’ї та проти гендерної ідеології. Сукупно вони представили волевиявлення понад 20 млн українців – половини українського населення. Це беспрецендентний факт, який залишився поза увагою медіа та уряду. Спираючись на це, держава зобов’язана відхилити ратифікацію низки міжнародних документів, які суперечать інтересам природньої сім’ї. І сформувати державний представницький орган чи посаду Уповноваженого з питань сім’ї. Адріан Буковинський в ексклюзивному інтерв’ю для Кабінета експертів зазначив:

 

“Масштабуання сімейного руху в Україні набуло національного масштабу. Понад 250 000 українців щорічно у своїх містах актуалізують важливість інституту сім’ї для них та їхніх громад. Але це продовжується ігноруватися. Натомість медіа висвітлюють паради ЛГБТ-спільнот, які відвідують декілька сотен осіб. Це не може не відобразитися на наступній виборчій кампаніїї в регіонах цього року. Українці мають усвідомити, що питання сім’ї стає наріжним і тестовим для кандидатів у депутати місцевих рад. Чи є бачення сімейної політики, яку вони будуть реалізовувати в своїх громадах. Підтримку отримають просімейні кандидати”.

 

Чому держава ігнорує рішення 80 місцевих рад на захист інституту сім’ї? Для чого видаляються чи блокуються просімейні електронні петиції? Хто покриває агресивну, навіть погрожувальну риторику чиновників на адресу просімейних рухів? Яка відповідь надійшла на лист до РНБО щодо включення інституту сім’ї у стратегію національної безпеки України? За чиї кошти реалізується антисімейна політика та чому українська влада “безхребетна”? Як здійснити “селекцію” кандидатів на місцевих виборах цього року і зробити просімейне волевиявлення?

Дивіться програму КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ руху “Всі разом!”: “Чи бути сімейній політиці?” та дізнайтеся відповіді на всі ці питання.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram