Час підводити підсумки “сексуальної революції”. Наслідки вражають

Експертиза
10.03.2021
Час підводити підсумки “сексуальної революції”. Наслідки вражають

Вийшов новий випуск програми КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ. Тема: “Кінець сексуальної революції” Гість у студії: Михайло Шевченко, виконавчий директор Асоціації сексологів та сексотерапевтів України. Ведучий програми: Руслан Кухарчук, голова руху “Всі разом!”

Церква тривалий час займалася науковим вивченням тематики статевості, сексуальності. Одними з засновників сексопатології стали німецько-лютеранські вчені. У першій половині ХХ ст. в Україні, питаннями вивчення людської сексуальності опікувалася також і УГКЦ. Ще за часів митрополита Шептицького видавалися тематичні просвітницькі книжки. Православні філософи залишили по собі літературне надбання у вигляді відомих творів і авторів, наприклад: Микола Бєрдяєв (“Ерос і мораль”), Тарас Шевченко, Григорій Сковорода та інші. Це якраз свідчить про те, що християнська церква завжди відкрито т академічно підходила до аналізу, систематизації та узгальнення наукових досліджень у галузі сексу, еротичності та статевості. Українська культура, література та творчість скрізь просякнута еротизмом. Але сучасні мейнстріми штучно вичленовують, якусь проблему девіантних людей в історії, і від них виводять закономірності про саму історію еротизму та сесксуальності. Роблячи розпусних і збочених представників тодішнього суспільства маркером норми.

Дивіться програму КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ про “Кінець сексуальної реводюції”, за участю Михайла Шевченка:

Сексуальна революція. У чому проблема?
Ідейним натхненником “сексуальної рефолюції” у США був Альфред Кінзі. Він послуговувався хибною вибіркою у своїх дослідженнях. Тому спиратися на його гіпотези антинауково. Він вивчав сексуальність повій, людей перебуваючих у тюрмах, хворих на різні венеричні захворювання тощо. Так можливо вивести певну закономірність лише для цієї групи. Він не здійснив кореляцію з іншими групами людей. До того ж він дозволяв і собі здійснювати сексуальні дії по відношенню до дітей і це знімав на камеру. Це якраз відбувалося у 60х роках ХХ ст. у США і було засуджено психоаналітичною спільнотою. Його роботи, в яких він стверджував, що сексуальні девіації людини – є природніми, стали фундаментальним підгрунтям для дослідження сексуальності. Але не обійшлося без фінансової підтримки його спонсора – Джона Рокфеллєра. Праці Кінзі, його ідеї стали академічним підгрунтям для розвитку “сексуальної революції”.

Чому чимало сучасних академічних спільнот переосмислили значення “сексуальної революції”?
Минуло 60 років. Тепер ми можемо говорити про наслідки. Люди, які перебувають у різних сексмейнстрімах не можуть об’єктивно проаналізувати свій шлях. А наслідки у “сексуальнї реолюції” жахливі. Сама ідея пізнання людської сексуальності полягає у тому, що ми маємо зберігати певні обмеження, табу. Релігія ніколи не накладала табу у сфері сексу. Навпаки, релігійні погляди врегульовували сексуальні відносини і зберігали людину від сексуальної залежності. Сексуальне здоров’я полягає у межах парності та стабільних стосунках у сім’ї. Це не лише сексуальний акт. Це поняття набагато ширше і включає ширкий искурс та вичення різних галузевих експертів.

Неповні сім’ї, пропаганда порнографії та сексуальних девіацій працює на те, щоб заплутати людину у власній сексуальності. Це типовий соціальний експеримент, але хто за це буде нести відповідальність?

Дивіться програму КАБІНЕТ ЕКСПЕРТІВ на тему: “Кінець сексуальній революції”. Коментуйте та поширюйте далі.

Нагадаємо, що Кабінет експертів руху “Всі разом!”– формація лідерів, управлінців і галузевих експертів, які генерують нові ідеї і реалізують найкращі рішення для державних трансформацій і суспільних перетворень. Ми створили цей канал для того, щоб комунікувати з вами про головне та актуальне, що відбувається в Україні. Щотижня канал Кабінету експертів в YouTube публікує свіжі аналітичні прогнози профільних галузевих експертів. Кожний коментар, інтерв’ю чи тематична програма, які представлені на нашому каналі, провокують широкий дискурс і суспільний резонанс. Нестандартний погляд на соціально-політичні, економічні та культурні процеси в Україні, обговорення проєктів готових рішень, актуальні коментарі про головне тощо. Тільки тут концентруються авторитетні думки найкращих експертів України.

Підписуйтеся на наш канал! Будьте завжди в курсі!

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram