20 років в шлюбі. Секрети міцної сім’ї Андрія Kishe

Експертиза
18.07.2017

На початку червня в Києві на фестивалі «Всі разом – за сім`ю!» Свої хіти виконав популярний український співак Андрій Kishe. Нещодавно він святкував 20-річчя подружнього життя, тому він знає як поєднати шоу-бізнес і сім’ю. Про це він розповів нам в особистій бесіді.

– Здраствуйте, Андрію! Раді Вас бачити на фестивалі «Всі разом – за сім`ю!». Знаємо, що Ви щасливий сім’янин вже більше 20 років. Поділіться секретами вашого міцного союзу.

– Так, ми прожили щасливо 20 років разом, і, дай Бог, ще стільки ж. Щастя моєї сім’ї передбачено мені зверху. У кожної пари є свої секрети, видавати їх не зовсім правильно, це повинно залишатися всередині.

– Що допомагає вам долати всі складнощі і проблеми, які виникають в сімейному житті?

– Все можна пройти, коли у людей є любов, взаємоповага і бажання навчитися розуміти один одного. Так, це банальні слова, побажання, тости, які звучать на весіллях, але до них дуже рідко прислухаються, а там же стільки народної мудрості закладено.

– Як ви вважаєте, хто в родині повинен бути головним?

– Порівняти сім’ю можна з гоночними автомобілями, які мчать по одній дорозі – долі. І коли хтось в родині починає переганяти один одного, починається перекіс відносин. А сім’я – це взаємне існування, коли люди відчувають один одного, розуміють, іноді поступаються, навіть вимикаючи свої особисті амбіції, виручають один одного. Потрібно бути друзями, розуміти, що хоче людина, з яким ти живеш.

– Як навчитися боротися з трудно

щами і конфліктами, які виникають на початку сімейного життя, і як зберегти стосунки?

– Що таке любов: «я тебе люблю», закоханість, секс, – це пройшло все. Це називається квітково-цукерковий період. І все, бажання боротися закінчилося, ті відчуття зникли, приходить буденність. Звідси конфлікти, проблеми, потім люди розходяться, один одного не розуміють. Таке буває у всіх і завжди, і у мене теж.

– Що ж робити в такій ситуації?

– Найголовніше – поставити собі правильне запитання. Якщо людина, з якою ти поруч, тобі дорога, ти любиш її, значить, ти будеш змінюватися на краще. Робити якісь речі, яких від тебе не чекають. Найчастіше, люди, намагаючись зберегти сім’ю, народжують дітей, а потім все одно розходяться. Адже діти виростають з часом.

– Чи є у вас сімейні традиції?

– Ми їздимо до батьків на новорічні свята, на Різдво. Радіємо можливості у великому дружньому сімейному колі провести вихідний день. Ми молоді, у нас немає канонів. Є речі, які просто набувають постійних циклічних повторень, напевно, їх називають традиціями.

– Ваше побажання молодим сім’ям та тим, хто тільки починає створювати її.

– Відкривайте себе, відкривайте своїх близьких, йдіть по життю врівень. Якщо хтось починає вириватися вперед – це добре, потрібно допомагати, але той, хто лідирує в сім’ї, завжди повинен відчувати і розуміти, що є поряд хтось, кому теж потрібна увага, повага, любов, а найголовніше – реалізація своїх індивідуальних творчих бажань.

Тому що людина, яка перетворюється на другорядну ланку, втрачає частину своєї душі, в стає замкнутою, їй постійно чогось не вистачає, і вона починає шукати реалізацію в чомусь іншому або в когось іншого.

Святослава Червінська, Олексій Попазов, рух “Всі разом!”.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram