Гей-парад на крові: сьогодні друга річниця побиття сімейних активістів

Актуально
17.06.2020
Гей-парад на крові: сьогодні друга річниця побиття сімейних активістів

Два роки тому, 17 червня 2018 року, відбулася безпрецедентна подія в історії України. Під час підготовки до гей-параду силові підрозділи МВС у жорстокий спосіб побили сімейних активістів, які зібралися на мирну і санкціоновану акцію. Там було кілька сотень громадян, десятки з них отримали численні травми, забої, переломи, вивихи, опіки. Минуло два роки, а винуватці побиття досі не покарані.

Того дня спецрозділи під командуванням Юрія Зозулі позбавили українців з природними сімейними цінностями фундаментальних прав і свобод. Зокрема, права на охорону життя і здоров’я, права на свободу слова, права на мирні зібрання і вільне пересування, права на свободу віросповідання. Понад тисяча киян підписали петицію про відставку Зозулі.

Рух «Всі разом!» вимагає встановлення справедливості та не перестає нагадувати про покарання винних. Відразу після прецеденту «Всі разом!» надіслав лист президенту України, прем’єр-міністру, голові Верховної Ради та Міністру внутрішніх справ України щодо розслідування побиття сімейних активістів. Також про свавілля поліції нагадують киянам інформаційні просвітницькі стенди, виготовлені рухом «Всі разом!». На першу річницю ці стенди були виставлені на місці побиття на вулиці Володимирській у центрі Києва.

«Не забуті жертви лгбт-пропаганди, не забуті дії лояльної до гомосексуалістів поліції, і пам’ятаємо про щоденну боротьбу для встановлення справедливості», – кажуть в офісі руху «Всі разом!» А тому й створили рік тому інформаційний майданчик з усіма деталями того кривавого дня із простою адресою: www.love-contra.org/bp

Поділіться новиною із своїми друзями і пам’ятаймо про побитих захисників сімейних цінностей і нашу спільну мету: природна родина – міцна Україна.

Щоб першими отримувати перевірену інформацію та компетентні експертні коментарі, підпишіться на наші офіційні канали у Viber та Telegram